Ultima actualizare: azi, 13:26
Locale

O sătmăreancă, la trainingul lucrătorilor din penitenciare din Spania

penitenciarO sătmăreancă a participat la un training dedicat lucrătorilor din penitenciare. În perioada 21-27 noiembrie, subcomisar de penitenciare Simona Galis a reprezentat Penitenciarul Satu Mare la trainingul “Amployability Ambassadors” din Malaga, Spania. Activitatea a fost organizată de Agenția Națională pentru Programe Comunitare si Formare Profesională din Spania. Au fost prezenți 21 de participanți din 10 țari (Portugalia, Luxemburg, Grecia, Ungaria, Anglia, Spania, Franța, Polonia, Croația şi România).
 
Cursul a avut ca obiectiv dotarea participanților cu un set de competențe cu ajutorul cărora să sprijine şi accelereze gradul de încadrare în muncă în cadrul grupului țintă din comunitatea locală. Prin intermediul acestui curs au fost puse la dispoziție resurse informaționale multiple şi competențe sociale dezvoltate. În acest sens “ambasadorii” şi-au îmbunătățit competențele în trei domenii principale de acțiune:competențe de mentoring, competențe de sprijinire a încadrării in muncă şi dobândirea de resurse pentru încadrarea în muncă. 
 
Cursul a furnizat participanților un set complet de activități şi oportunități educaționale şi de voluntariat valabile la nivel european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Poate începe marea asfaltare la Satu Mare. Contractul a fost semnat

Marea asfaltare poate începe și la Satu Mare. După aproape doi ani de zile, municipiul Satu Mare are din nou...

Închide