Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Pataki despre cazul bărbatului decedat: Aștept o informare în scris

inaugurare intrare Spitalul Judetean Satu Mare (2)Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a precizat astăzi, în cadrul ședinței acestei instituții, că așteaptă o informare în scris despre ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Județean în cazul bărbatului de 31 de ani decedat.

”Aștept o informare în scris atât din partea conducerii Spitalului Județean, cât și din partea organelor care au început cercetările. Eu am aflat despre acest caz sâmbătă, când am fost sunat de sute de persoane. Eu nu mă pot ante-pronunța în acest caz. Colegiul Medicilor și Parchetul trebuie să stabilească ce s-a întâmplat. Sunt implicate Serviciul Județean de Ambulanță, Unitatea de Primiri Urgențe și Spitalul Județean, iar noi suntem administratorii spitalului”, a precizat Pataki.

Acesta a mai adăugat că Consiliul Județean este administratorul Spitalului Județean, ultima verigă din acest lanț al instituțiilor implicate. Consiliul de Administrație al Spitalului Județean va avea o ședință în urma căreia va face și o informare. 

Pataki i-a răspuns astfel întrebării adresate de fostul preşedinte Adrian Ştef, care a cerut punctul de vedere al conducerii instituţiei.

“Comunicate politice nu aşteptaţi de la mine, că n-am să dau niciodată”,  mai spus Pataki.

Un comentariu

  1. mama Răspunde

    Așteptăm și noi comunicatul POLITIC prin care ne informați că ați făcut ceva pentru JUDEȚUL SATU MARE, căci atitudinea pe care o aveți față de cei care denigrează persoane și valori am văzut-o.RUȘINE:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.