Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

Percheziții DNA acasă la Adrian Ștef,la CJ și la un post TV (FOTO)

perchezitii-adrian-stef-2

UPDATE2: ORA 12.30: Prima poziție a DNA în legătură cu perchezițiile de la Satu Mare. 

”Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2008-2016.

În cursul zilei de 03 noiembrie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în mai multe locații situate în municipiul București și județul Satu Mare, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată în comunicatul DNA.

 

UPDATE: Ora 11:45: – Percheziţii mai au loc la Consiliul Judeţean Satu Mare, unde este vizată o singură persoană care are legătură cu Adrian Ştef, şi la Spitalul Judeţean.

Percheziții DNA acasă la Adrian Ștef și la un post TV.

Ora 11:00 – Procurorii DNA Oradea, alături de echipaje de jandarmi efectuează în această dimineață  percheziţii la domiciliul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi la sediul unui post de televiziune.

Conform primelor informaţii, percheziţii mai au loc la sediul unor firme din Satu Mare, procurorii având suspiciuni cu privire la fapte de corupţie din perioada în care Adrian Ştef a fost preşedinte al Consiliului Judeţean.

Vom reveni cu detalii.

15 comentarii

  1. x Răspunde

    mergeti si pe la COIca! post tv? probabil NVTV a lui Govoras

  2. Sătmărean Răspunde

    Zaha Cristian când va fi percheziționat, a sustras din caseria ADP suma de 57.000 lei pentru a sponsoriza alegerile din 2012 a lui Stef Adrian.

  3. Borulet Răspunde

    Urmează și zaha și alții intr-o speță apărută în gazeta de maramures s a început urmărirea penala

  4. Fara Cap Răspunde

    Unde-i stef sa ma vada
    Sa-i dau …. sa mi-o roada

  5. suciu Răspunde

    mergeti toti banditii la zdup impreuna cu Alin Rentea Adrian Stef, Doru Coica, Claudiu Sulea, Marcela Papici, Ovidiu Silaghi, Mircea Govor

  6. topu Răspunde

    MERGETI LA GOVOR !!!!!!!!!!!!!!!

  7. Curioziate Răspunde

    Oare o sa scrie maine GNV+ul famigliei Govor despre3 percheyitiile DNA de azi? Mitica de la IZ a scris. Ar fi bine ca procurorii sa verifice si ghesefturile lui Mitica fara liga cu Muyeul Judetean si banii pe care i+a platit Stef pentru reclama la Informatia Zilei. Sute de mii de lei pe degeABA.

  8. Brrrrr Răspunde

    Urmează sa vezi ce se vor da în gat unii pe alții…la pușcărie toti

  9. Oti Răspunde

    Adi naivitatea ta te va costa scump.

  10. clau Răspunde

    dar Sulea Claudiu cum de a scapat? el e “turnatorul” celorlalti?

  11. Claudiu Răspunde

    Așa se zvonește prin Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.