Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Peste 30 de șoferi au rămas pietoni în week-end. Razie în trafic

actiuni-control-traficÎn urma unei razii a polițiștilor rutieri în trafic, desfășurată în acest week-end, 33 de șoferi au rămas fără permise de conducere.

Astfel, la sfârșitul săptămânii, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului. Conform unui plan de acțiune inițiat de IGPR, polițiștii rutieri, au acționat în principal pentru combaterea încălcării normelor rutiere de către pietoni şi pentru neacordarea de către conducătorii auto a priorităţii de trecere pietonilor. Au fost aplicate un număr de 40 sacțiuni contravenționale pietonilor și au fost reținute șapte permise de conducere, pentru neacordarea de prioritate pietonilor angajați în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

De asemenea, în urma unor alte acțiuni desfășurate în trafic la nivelul întregului județ, au fost aplicate 314 sancţiuni contravenţionale în valoare de 98 280 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 26 permise de conducere, din care 19 pentru depășirea limitei de viteză, și două certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.