Ultima actualizare: azi, 17:50

Locale

Răzbunarea pădurii. Drujbist, strivit de arborele pe care l-a tăiat

strivitUn drujbist de 38 de ani a decedat strivit de arborele  pe care l-a tăiat, fiind vorba, într-un fel, de răzbunarea pădurii.

Polițiștii orașului Negrești Oaș au fost solicitați de către administratorul unei firme specializate în exploatarea materialului lemons, să intervină la un incident petrecut  în  fondul forestier.

La fața locului, polițiștii, însoțiți de un inspector din cadrul I.T,M. Satu Mare, au constatat că un drujbist angajat al firmei, de 38 de ani din comuna Lăpuș, județul Maramureș, în timp ce se afla la locul de muncă în fondul forestier de pe raza Ocolului Silvic Negreşti Oaş, a doborât un arbore care a căzut peste el. În scurt timp bărbatul a decedat.

Cadavrul a  fost depus la morga Spitalului orăşenesc Negreşti Oaş, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului, cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Un comentariu

  1. tractorista Răspunde

    Draga autorule , care ti-ai scos cu forcepsul acest titlu cu razbunarea padurii , oare ce s-ar intampla in capul tau daca s-ar razbuna inteligenta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.