Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Să ne reamintim golurile fabuloase ale lui Didi Prodan (VIDEO)

ROMANIA V SWITZERLANSă ne reamintim de cele mai frumoase momente din viața de fotbalist a regretatului Daniel Prodan și golurile sale fabuloase marcate la națională sau la Steaua în Liga Campionilor sau în derby-urile din campionat. Didi Prodan și-a inceput cariera la Olimpia Satu Mare și a ajuns să joace apoi la echipe puternice din Europa precum Steaua, Atletico Madrid sau Glasgow Rangers. A fost mereu perseverent și nu l-au speriat antrenamentele lungi. A avut o mentalitate de sportiv, de luptător.

Didi Prodan a făcut parte din Echipa de Aur a Naționalei României. Primul gol marcat de Prodan la Națională în 1994, într-un meci cu Slovacia.

    

Fostul international a rămas în inimile fanilor cu un gol excepțional marcat, în 1995, împotriva echipei Glasgow Rangers, când juca la Steaua.

Memorabil rămâne și golul marcat de Prodan în meciul de Liga Campionilor împotriva celor de la Inter în 1995. 

De asemenea, Prodan a marcat și în campionat cu rivalele din capitală. Aici este golul marcat în poarta celor de la Rapid în 1996.

    

Nu trebuie uitate nici meciurile memorabile făcute de fotbalistul sătmărean la Campionatul Mondial din SUA, în 1994 când fotbaliști de clasă mondială precum Valderama, Asprilla, Maicon, Batistuta sau Balbo nu au mișcat în fața lui Daniel Prodan. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.