Ultima actualizare: azi, 13:44
Locale

Simona Pop a primit mașina premiu pentru aurul de la Olimpiadă (FOTO)

simona-primaCampioană Olimpică cu echipa de spadă a României, sătmăreanca Simona Pop a primit o mașină nou-nouță din partea Renaul România, partener al COSR din 2011.

În cadrul unei festivități desfășurate astăzi la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, sportivii medaliați la Jocurile Olimpice de la Rio, Simona Pop, alături de colegele ei Ana Maria Popescu, Simona Gherman și Loredana Dinu, cele patru campioane olimpice din proba de spadă feminin echipe, au primit din partea Renault România câte un Kadjar.  Mașinile sunt echiparea „Olimpic”, o serie limitată creată de Renault România exclusiv pentru piața din țara noastră.

Sătmăreanca Simona Pop a fost foarte emoționată la primirea noii mașini, una ”roșie ca focul să-i surâdă norocul”.

Născută și crescută la Satu Mare, la Clubul Sportiv, Simona Pop a cunoscut consacrarea odată cu transferul la CSA Steaua București. Iar locul în echipa de spadă seniori a României și l-a câștigat cu multă muncă, devotament și îndârjire. La 27 de ani, Simona a fost la Rio la prima Olimpiadă din carieră, nu înainte de a cuceri un argint și un bronz la Mondiale, plus două medalii de aur, un argint și un bronz la Europene.

2 comentarii

  1. Emil Răspunde

    Felicitari! Suntem mandri de tine. Meriti din plin.

  2. Miruna Răspunde

    Aceste valori feminine ale satmarului trebuie promovate nu …din politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cum arată Aeroportul din Debrecen. Ce șanse are cel din Satu Mare (FOTO)

Aeroportul din Debrecen arată impecabil sau cel puțin asta se poate deduce din pozele postate de Consiliul Județean în urma...

Închide