Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Străzile Dara și Odobescu din Satu Mare, modernizate. Iluminat public extins

daraVeste bună pentru sătmărenii care locuiesc pe străzile Dara și Odobescu. Potrivit primarului municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, acestea vor fi reabilitate și modernizate în cel mai scurt timp posibil.

”Azi în cadrul Comisiei Tehnico-Economice am lansat SF-urile pentru modernizarea străzilor din zona str. Dara, respectiv str. Odobescu”, a precizat edilul șef.

Străzile respective arată mai rău ca și cele mai urâte ulițe din cel mai îndepărtat cătun, mai ales dacă plouă, așa după cum s-a putut vedea și într-un fotoreportaj realizat de PortalSM în urmă cu câteva săptămâni. Locuitorii de pe aceste străzi spun că plătesc impozite la fel ca și ceilalți sătmăreni și că își doresc să beneficieze de condiții optime de trai.

Tot în cadrul aceleiași ședințe de astăzi, au fost aprobate studiile de fezabilitate pentru Extinderea iluminatului public din Cartierele Micro 17, Carpați I și Carpați II.

În aceste cartiere, foarte multe din curțile blocurilor sunt, în prezent neiluminate. Nu puține au fost tâlhăriile petrecute aici tocmai din cauza faptului că acestea nu cufundă într-o beznă totală după lăsarea întunericului. 

4 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    Tot in satu mare este si strada ciresilor si tot acelasi impozit il platim si noi ca restul satmarenilor si am dori sa beneficiem de un amarat de asfalt..asteptam in continuare o minune ca de promis ni s-a promis de nenumarate ori dar..nimic

  2. Șișu Răspunde

    Pe lângă că sunt exagerate acum vor crește și mai mult prețurile la terenuri și la case în zona Dara.

  3. pieton Răspunde

    BRAVO PRIMARULE ARATALE CA POTI CELOR DIN PSD CARE AU TRAS PISICA DE COADA 4 ANI SI AU DISTRUS CARTIERELE

    • bai Răspunde

      nu au tras pisica de coada, draga pieton.au facut multe lucruri pe care bineinteles ungurii nu le vad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.