Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

Tribunalul Satu Mare și-a recâștigat demnitatea. Arată frumos reabilitat (FOTO)

tribunalTribunalul Satu Mare și-a câștigat parcă demnitatea după ce, timp de circa 2 ani a fost în reabilitare. În tot acest timp, fața clădirii Palatului de Justiție nu a putut fi văzută din cauza gardului care împrejmuia imobilul în timpul derulării lucrărilor.

Astăzi dimineață, însă, acel gard a fost îndepărtat iar acum clădirea Palatului de Justiție poate fi văzută în toată splendoarea sa. Fațada a fost complet renovată, iar imobilul arată ca și unul recent construit. În procesul de reabilitare a fațadei clădirii au fost respectate și toate elementele decorative.

Mai mult decât atât, acum nu mai sunt restricții de circulație prin fața Tribunalului pe strada Mihai Viteazu și, în scurt timp același lucru se va petrece și pe strada Mileniului. 

4 comentarii

  1. OPINIE Răspunde

    Felicitari DOAMNEI RODICA MAXIM pentru modul cum a stiut sa gestioneze reabilitarea cladirii.Ramane ca si altii sa actioneze pentru finalizare. Poate le dati sugestii si celor care detin hotelul DACIA ,Or autoritatilor locale ca, pana la implinirea a 100 de ani de la MAREA UNIRE sa-l reabiliteze. In sala mare a acestui hotel s-au inmanat Credentionalele delegatilor satmareni la Alba Iulia, dupa ce unii dintre ei au fost condamnati in tribunalul ,iata reabilitat.

  2. Rodi știe! Răspunde

    Sunt Rodica, Rodica
    Si nu mai pot fi nimica
    Mare star voi fi,
    Ne vom imbogati.
    Ce daca cade tavanu
    Am luat comision cu toptanu.
    Acu sunt Galbena frate
    O stafie poate.

  3. soferita Răspunde

    Dupa mai mult de 3 ani de la expirarea termenului limita de finalizare este totusi bine ca se termina.
    Era frumos daca conducatorii justitiei si ai lucrarilor isi cereau scuze pt. intarzieri si neplacerile create conducatorilor auto desi nu este tarziu nici acum!

  4. Nicolae Răspunde

    Crede ca poate fi altceva decat nimica
    Scriind versuri pasarica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.