Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Un brand renumit vine la Satu Mare. Unde-și va deschide magazinul

cccUn brand internațional renumit își va deschide în curând un magazin la Satu Mare. Este vorba despre CCC care va deschide un magazin în noua galerie de la Auchan.

Reprezaentanții brandului ar dori ca magazinul să fie deschis până de sărbători, însă pentru asta e nevoie de personal. Astfel că CCC a dat anunț că angajează pentru magazinul de la Satu Mare director de magazin, asistent magazin, casieri și lucrători comerciali.

CCC este o companie specializată pe comercializarea de încălțăminte și genți de piele naturală.

”În magazinele CCC te poți aștepta sa gasești pantofi la modă și genți din materiale excelente. Indiferent dacă preferi stilul elegant sau sport, în oferta noastră vei gasi exact ceea ce cauți. Încălțămintea Lasocki din piele naturală și pantofii sport Sprandi constituie o mare parte din gama noastră de produse”, scrie pe site-ul oficial al companiei. 

Un comentariu

  1. dan Răspunde

    Deosebit magazin la Satu Mare, dupa 3 zile de la cumparare, ambii bocanci s-au dezlipit, i-au reparat doar sa tina citeva ore si astfel garantia a disparut pur si simplu. Ba mai mult m-au si purtat pe drumuri de citeva ori pina sa intru in posesia lor. Niste neseriosi, ca sa fiu elegant in exprimare, acestia nu stiu ce inseamna sa fii ,,comerciant,, sa-ti respecti clientii. Iar sefa de magazin de la Satu Mare, o nesimtita si o mincinoasa care e platita din banii ,,fraierilor,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.