Ultima actualizare: azi, 13:28
Locale

Vasile Ciocan: PRU crește la Satu Mare

pruPreședintele Partidului România Unită Satu Mare, Vasile Ciocan, care este și candidatul partidului la Camera Deputaților pe prima poziție, a afirmat astăzi, într-o conferință de presă, că partidul crește la nivelul județului Satu Mare și că în județ există un feed-back pozitiv din partea populației. Acesta a mai arătat că se vorbește tot mai mult despre acest partid și că PRU are  deja pregătiți reprezentanți în toate secțiile de votare din județ.

Vasile Ciocan a precizat că în ultima perioadă au fost semnate sute de adeziuni și că oamenii încep să aibă încredere în PRU.

”Partidul crește de la o zi la alta, atât prin numărul membrilor care semnează adeziuni, cât și prin simpatizanți. Vorbim de sute de oameni care au semnat adeziuni, avem o bază de date nu numai cu numele persoanei ci și cu CV propriu al fiecărei persoane, pentru că ne pregătim să construim ceva solid. Avem o echipă de campanie care lucrează și suntem activi prin toate mijloacele avute la dispoziție. Avem un feed-back pozitiv din partea populației, se vorbește tot mai mult despre noi și, ceea ce este mai important, am identificat o mare masă de oameni care-și spun speranță în noi”, a spus Vasile Ciocan.

De asemenea, Vasile Coican a precizat că la nivel național, PRU are liste de candidați complete în 41 de județe din România.

Președintele PRU a mai arătat că, în urma întâlnirilor pe care le-a avut cu cetățenii în județ, a constatat o reacție a acestora împotriva sistemului.

Sesizăm, de asemenea, o anumită reacție a oamenilor împotriva sistemului, fiind vorba despre politicieni care s-au perindat la conducere și care nu au schimbat nimic. Am făcut parte dintr-un partid care s-a aflat la putere, dar am făcut parte din acea categorie de oameni care au încercat să schimbe ceva din interiorul partidului. Am ajuns la concluzia că într-un partid mai mic pot face mai multe. Suntem înconjurați de oameni care nu au făcut politică până acum dar ei cred în ceva diferit. Este practic masa principală de oameni pe care noi vrem să-i atragem în partid sau să ne devină simpatizanți”, a mai arătat președintele PRU Satu Mare, Vasile Ciocan.

Acesta a mai declarat că PRU militează pentru o dezvoltare economică unitară a județului Satu Mare pentru că sunt zone în care sunt investiții mult mai mari decât nevoile.

Prezentă la întâlnirea cu presa, candidatul PRU la Senat din partea organizației Satu Mare, Florica Marchiș, a arătat că foarte mulți cetățeni i-au întrebat de ce nu au fost găsite pârghii pentru a aduce înapoi în țară familiile care lucrează în străinătate. Din acest motiv, familiile se destramă, iar natalitatea a scăzut.

”Ar trebui să ne îngrijoreze acest lucru. Ar trebui să ne punem o singură întrebare: ce se întâmplă cu noi în momentul în care vom ajunge la pensie. Dacă noi vom ajunge la guvernare vom încerca să majorăm alocațiile pentru copii. Noi știm că acest partid este capabil să facă platforme pentru a aduce înapoi în țară cetățenii care lucrează în afara granițelor și să fie retribuiți corect. În spatele meu nu este un partid mare dar sunt oameni care se dedică acestui partid. Și noi credem că, împreună, putem să ajutăm la prosperitatea populației județului Satu Mare, să încercăm să aducem cetățenii acasă, să reîntregim familiile și să asigurăm locuri de muncă bine plătite”, a mai spus Florica Marchiș.  

7 comentarii

 1. Jiji Răspunde

  Un partid de labagisthi! Oamenii fostului primar Coica formeaza PRU la Satu Mare, iar cealalta parte formeaza organizatia municipala la PSD Satu Mare, deci? Despre ce vorbim?

  • Petre Răspunde

   Foarte adevărat . Nonvalori fugite de la nonvalori

  • matroz Răspunde

   @jiji:pai vorbim despre un partid romanesc ,cu oameni care mai greu pot fi contracarati de propaganda ieftina.Nu m-a interesat niciodata evolutia politica a d-nului Vasile Ciocan,dar,l-am urmarit in cateva emisiuni la tv.Efectiv isi surclaseaza partenerii de discutie,vorbeste mult si bine,stie ce vorbeste etc.Pacat ca a plecat din PSD doar atunci cand n-a mai fost in gratiile stapanirii.
   Si mai e pacat ca de-a lungul anilor si-a neglijat fostii camarazii imbatat de succesele efemere si aerele de superioritate de sub Dealul Huta!As vota oricand cu PRU dar nu cu Vasile Ciocan!Dixit!Fara telefoane stimate prieten !

 2. nesimtiti Răspunde

  zau? ati mancat orez?

 3. Teapa Răspunde

  Un partidulet nationalist, condus de Diaconu, ce in prima faza a fost impotriva lui Ponta, impotriva penalilor, iar acum il propune pe Ponta premier, iar usile PRU sunt deschise pentru toti penalii.

 4. laurentiu Răspunde

  Ciocan este ORICAND peste Petric!( LA ORICE!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.