Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Verighetă dispărută de pe degetul unui decedat din Spital. Ameninţare cu plângere penală

inaugurare intrare Spitalul Judetean Satu Mare (2)Aparţinătorii unei persoane decedate în Spitalul Judeţean reclamă faptul că verigheta acesteia a dispărut, cel mai probabil, în unitatea spitalicească.

Cazul a fost semnalat managerului spitalului, Marcela Papici, care a promis că luni se va interesa de ce s-a întâmplat, şi speră să fie o eroare.

“Soacra mea a decedat la Terapie intensiva, vineri, 11.11.2016, la orele 10.00, transferata fiind joi dupa masa de pe Gastro. Aseara la cimitir am constatat ca nu are verigheta pe deget iar cei de la Pompe funebre spun ca nu o avea cand au preluat-o la Morga.Te rog ajuta-ne sa recuperam verigheta ori cine a luat-o sa o restituie pentru ca sotul meu s-a infuriat si a zis ca face plangere penala! Nu se admite sa dispara ,in spital, bijuterii de la perspane decedate si cred ca si tu esti de acord cu asta! Iti multumesc”, este mesajul tranmsis pe facebook.

Marcela Papici i-a răspuns că este pentru prima dată când aude aşa ceva, şi că luni se va interesa să vadă ce s-a întâmplat.

“Sunt extrem de surprinsa de ceea ce îmi spui. Îți promit ca luni de dimineață ma voi interesa personal. E pt prima data când aud asa ceva. Îmi doresc sa cred ca a fost o eroare”, a răspuns Macela Papici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.