Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

ZF prezintă: Topul celor mai mari firme din Satu Mare

firme-satu-mare-ziarul-financiarZiarul Financiar a prezentat astăzi cele mai mari zece companii antrepreniale româneşti din judeţul Satu Mare. Acestea au rea­lizat anul trecut o cifră de afaceri cumu­lată de peste 2 miliarde de lei, adică circa 15% din businessul total raportat de com­paniile active în judeţ, arată o analiză a ZF pe baza datelor de la Registrul Comerţului.

Aceştia aveau anul trecut peste 4.000 de angajaţi, adică circa 6% din numărul total de aproape 62.000 de salariaţi cât avea judeţul. Însă, cea mai mare parte (70%) din aceşti angajaţi ai primilor zece antre­pre­nori reprezintă sala­riaţii unei singure companii – pro­du­că­to­rul de carne Unicarm.  Compania, cea mai mare afacere deţinută de antreprenori români din judeţ, a avut anul trecut în medie peste 2.800 de angajaţi.

Unicarm este de controlată de antre­pre­norul Vasile Lucuţ şi este activă în producţia de carne şi produse din carne, în cea de lactate şi îngheţată, dar şi de pâine. 

 

Un comentariu

  1. Claudiu Ardelean Răspunde

    Felicitari firmelor satmarene care se bat zi de zi cu multinationalele si reusesc sa se impuna pe o piata tot mai ostila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.