Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Accident în județ. Un polițișt a intrat cu mașina într-un gard

accident-politistUn accident de circulație, soldat cu pagube materiale, s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 17.00, în Supuru de Jos.  Șoferul unui autoturism a intrat cu mașina într-un gard după ce a pierdut controlul asupra volanului.

Martorii oculari la acest accident afirmă că la volanul autoturismului, cu numere de Satu Mare, s-ar fi aflat un bărbat îmbrăcat în uniformă de polițist și că, înainte de producerea accidentului, acesta ar fi condus cu viteză. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, Răducu Silaghi, a confirmat pentru PortalSM, că autorul accidentului este un polițist sătmărean. Acesta nu a respectat viteza pentru condițiile de drum și, într-o curbă, a derapat și s-a oprit cu mașina într-un gard. Din fericire, nu a fost rănit. De menționat că polițistul nu conducea o mașină de poliție. 

A fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero. Polițistul vinovat va fi sacționat contravențional și va trebui să repare gardul stricat. 

3 comentarii

  1. Tavicu Răspunde

    Ceva acte nu a pierdut?

  2. ardelean Răspunde

    “…adaptat viteza la conditiile de drum” si nu “…respectat viteza pentru conditiile de drum”…dar ce pretentii sa avem de la Raducuuuu, atata scoala are,

  3. o fraiera Răspunde

    Probabil este un atentat la siguranta nationala si strict secret sa aflam identitatea autorului daca nu, macar initialele.
    Va rugam, va rugam ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.