Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Accidente, în număr mare la Satu Mare. Persoane rănite

accidentPe parcursul zilelor de marți, miercuri și joi, în județul Satu Mare s-au produs un număr destul de mare de accidente rutiere, soldate cu răniți. 

Astfel, în data de 29.11.2016, în jurul orei 08.10, polițiștii rutieri sătmăreni au intervenit la un eveniment produs în comuna Botiz, județul Satu Mare. În fapt, o sătmăreancă de 52 ani, conducând un autoturism, proprietate privată, pe fondul neacordării priorității de trecere, la intersecția străzii Șirul Mare cu strada Oșvareu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 ani din Satu Mare.  În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto.  Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge.

În data de 29.11.2016, în jurul orei 15.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Livada, au fost solicitați să intervină la un eveniment produs în afara localității Livada. Sosiți la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 51 ani, din Livada, care se deplasa cu un autoturism pe DN 1C, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, a intrat în coliziune laterală cu autoturism condus de o tânără de 28 ani din Livada, din sens opus.  În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto.  Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest. În cazul conducătorului auto a rezultat concentrația alcoolică de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul conducătoarei auto, rezultatul a fost negativ.

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au intervenit în data de 30.11.2016, în jurul orei 13.30, la un eveniment rutier pe strada Pădurea Noroieni din Satu Mare, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. La fața locului, polițiștii au concluzionat faptul că un bărbat de 33 ani, din Micula, care se deplasa cu un autoturism pe strada Pădurea Noroieni, pe fondul neadaptării vitezei într-o curba deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra volanului, intrând în șanțul din partea stânga a drumului.
În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 64 ani, pasager în autoturism. Conducătorul auto au fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabiliri cu exactitate a alcoolemiei.

În data de 01.12.2016, în jurul orei 08.20, polițiștii rutieri careieni au intervenit la un eveniment rutier, în afara localității Dindeștiu Mic, județul Satu Mare. Cercetările polițiștilor au relevat faptul că un bărbat de 27 ani, din Carei, conducând un autoturism, pe DC 124, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum umed, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 29 ani, din Vetis. În urma evenimentului, doi pasageri care se aflau în autoturismul condus de careian, au fost răniți și transportați la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cele patru cauze s-au întocmit dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.