Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Adrian Ştef: Este cea mai mare satisfacţie; am construit ALDE de la zero

aldePreşedintele filialei municipale a ALDE Satu Mare, Adrian Ştef, a declarat îna ceastă seară că scorul anunţat de exit-poll-uri la nivel naţional este unul bun, şi s-a arătat convins că la Satu MAre media va fi cu mult peste cea naţională.

Adrian Ștef: “Fiind în campanie în judeţ, şi astăzi în ziua votului, am avut o mare satisfacţie care din păcate la locale nu am putut să o am ca experienţă, lumea încă atunci nu ştia ALDE, nu ştia semnul electoral, vorbeam cu ei, cu sătmărenii să ne voteze pe noi ca şi persoane şi să ne caute după nume, niciun semn electoral. Am avut acum satisfacția că oamenii știu ALDE. Marea satisfacție ade acum este că toată lumea știe cine suntem și face legătura între numele nostre, pe noi sătmăreii ne cunosc și asociază deja ALDE. Asta este cea mai mare victorie. Pentru mine e cea mai mare satisfacție pentru că am construit de la zero o nouă construcție. Sătmărenii au înțeles unde sunt liberalii autentici. Eu sunt convins că vom avea un scor bun la Satu Mare și cred că Cioloș nu va trebui să se întoarcă de la Pericei, poată să rămână în Sălaj”.

Marcela Papici: “Vreau să le mulţumesc sătmărenilor care ne-au dat votul, indiferent câţi sunt şi indiferent care sunt şi din ce colţ al judeţului sunt. Dar mai cu seamă vreau să le mulţumesc colegilor mei, echipa cu care am făcut campanie pentru că a fost una dintre cele ami frumoase experienţe pe care am avut-o în ultimii cinci ani, oameni care au crezut în şansa noastră, oameni care au luptat ca şansa noastră să fie o primă şansă şi de acest lucru se va mai auzi în Satu Mare în mod categric. Nu ne bucură deloc că Satu Mare este dintre ultimele judeţe ca prezență la vot, dar eu nu îmi pierd speranța că vom înțelege că nu se cere părerea, exprimată prin vot, o dată la patru ani”.

 

8 comentarii

  1. Cascian Răspunde

    Felicitări!

  2. o fraiera Răspunde

    De la zero????
    A-ti primit sediul PNL, cel putin in Satu Mare, a-ti activat in parlament fara participare la alegeri ca partid, a-ti avut oameni in functii la toate nivelurile (consilieri locali, judeteni, primari, sef la senatori, etc.)
    Asta inseamna de la ZERO?
    Va “pupati pe gura” voi ca liberali cu fostii comunisti fara nicio greata.
    Din pacate nu terminati si nu rwnuntati la minciunile si denaturari.

  3. gigi Răspunde

    Vorbesti de locale penalule,cind pentru interese de gasca,nesimtiti ati tradat romanii facind jocurile UDMR,ati primit ce meritati,lasati ALDE pe alte miini,vati batut joc de satmareni.

  4. spectator Răspunde

    ati distrus partidul liberal ca sa faceti jocurile lui tarceanu amik cu rudas erno care a dat la unguri mostenirea gojdu din ungaria. in loc sa aruncati din partid gunoaiele ca dormeo si iounut si panea si sa mergeti inainte voi ati ales udemereu/acum de la ei vi se trag toate/

  5. victor Răspunde

    ALDE la urmatoarele alegeri va disparea, nu va mai exista!Va fi asimilat de PSD!ALDE-partid liberal cum se autointituleaza -face alianta cu stanga!De rasul curcii! Nu mai vorbiti mai de liberalism! Va interesa doar protectia ce va ofera statutul de parlamentar ca sa nu puteti fi saltati de DNA! Din pacate asta se va intampla in urmatorii 4 anii!Vor fura PSD-istii la greu si tot ei vor vota in parlament neinceperea urmaririi penale! Multi prosti exista in Tara asta! Tinerii nu s-au dus sa voteze pentru ca pe ei nu-i intereseaza Romania !Toti vor sa plece din tara!Pui la timona unui partid cu traditie o fufa care nici macar nu cunoaste istoria acestui partid!Asta este!

  6. o fraiera Răspunde

    Unde sunt postacii platiti ai partidelor, au disparut in totalitate???
    Nu mai sunt bani sa fie platiti si dupa campania electorala??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.