Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Au fost stabilite firmele care vor furniza laptele și cornul în școlile din județ

programul-cornul-si-lapteleSe cunosc firmele care vor furniza, pentru o perioadă de doi ani, laptele și cornul în școlile din județul Satu Mare. Semnarea contractelor va avea loc în data de 3 ianuarie.

Judeţul Satu Mare, în calitate de autoritate contractantă, a emis Raportul procedurii pentru atribuirea „Acord-cadru de furnizare a produselor lactate și a produselor de panificație pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore din judeţul Satu Mare, pentru anii şcolari 2016-2017, 2017-2018”, precum şi comunicările rezultatului procedurii.

Astfel, semnarea acordurilor-cadru pe cele 4 loturi (Lot I – Zona Satu Mare; Lot II – Zona Carei; Lot III – Zona Oaş şi Lot IV – Zona Tăşnad) a fost stabilită pentru data de 03.01.2017, condiţionat de nedepunerea unor notificări/contestaţii din partea operatorilor economici participanţi la procedură. Durata acordurilor-cadru este de 2 ani şcolari: 2016-2017, 2017-2018.

Operatorul economic declarat câştigător în cazul produselor de panificație este Agro-Pan-Star SRL pentru toate cele patru loturi.

În cazul produselor lactate câștigători au fost desemnați Logistic Media Pop Art SRL,  pentru Lotul I, Lotul III şi Lotul IV, respectiv Varga Quatro SRL pentru Lotul II. 

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Rușine, domnule Pataki!
    Trebuia să înceapă acțiunea odată cu anul școlar!

  2. Altu Răspunde

    Mai are rost ? că-i gata anu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.