Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Brazi pentru toate buzunarele în Piața Mare. Se vând bine (FOTO)

braziForfotă mare astăzi în Piața Mare din municipiul Satu Mare, multă lumea căutând bradul de Crăciun potrivit. Sătmărenii au și de unde alege deoarece aproape jumătate din suprafața pieței, fără cea destinată special comercializării lor, fiind plină de brazi.

Sunt pentru toate buzunarele. Cei românești au prețul cuprins între 50 și 80 de lei, în funcție de dimensiuni. Cei aduși din străinătate, normandieni cum le spunea comercianții, sunt mai scumpi, ajungând până la 150 de lei bucata sau chiar mai mult.

Comercianții nu se plângeau. Au spus că se vând foarte bine, însă din cauza numărului mare de brazi, au fost nevoiți să mai lase din preț. Sunt mai ieftini cu 10-15% față de anul trecut, spun comercianții. Dar nu au niciun fel de problemă atâta vreme cât brazii se vând bine. Cei mai cu tupeu pot obține un preț chiar mai bun dacă negociază la sânge.

La capitolul podoabelor pentru pomul de Crăciun lucrurile nu merg atât de bine. Unul dintre comercianți ne-a declarat că abia de azi lucrurile au început să se miște în ceea ce privește vânzările. Până acum au fost slabe de tot. Vânzătorii nutresc speranțe că până de Crăciun volumul vânzărilor va ajunge cel puțin la nivelul celui de anul trecut. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.