Ultima actualizare: azi, 21:09
Locale

Cel mai mare producător de canapele din Satu Mare îşi triplează capacitatea de producţie (FOTO)

gp-sofa-4Producătorul de canapele şi paturi tapiţate GP Sofa din Satu Mare, controlat de omul de afaceri italian Giuseppe Pavone, a bugetat pentru anul viitor investiţii de 3 mil. euro pentru finalizarea lucră­rilor la noua fabrică de mobilier din Satu Mare, scrie Ziarul Finaciar.

Pentru construcţia acestei noi facilităţi de producţie, dezvoltată pe o suprafaţă totală de 60.000 de metri pătraţi, în cadrul parcului in­dustrial din Satu Mare, aflat în administrarea municipalităţii, GP Sofa a investit în acest an 13 mil. euro. Finalizarea acestui proiect va duce la triplarea capacităţii de producţie a GP Sofa în următorii doi ani. Com­pania se află în topul celor mai mari exportatori de mobilă de pe piaţa locală, alături de Aramis Invest, Ital­sofa, Taparo, Plimob, Sortilemn sau Ecolor.

„În acest an am investit 13 mil. euro pentru construirea noii fabrici de la Satu Mare, proiect ce va fi finalizat anul viitor, prin investiţii de 3 milioane de euro. Ne concentrăm pe finalizarea fabricii noi, în care dorim să ne mutăm la finalul acestui an“, a declarat pentru ZF Transilvania Attila Sarkadi, mar­keting manager al com­paniei GP Sofa din Satu Mare.

“În martie la Satu Mare se va deschide cea mai mare fabrică de canapele din România. Azi cu colegii am vizitat investiția italiană GP Sofa, care are o valoare de 20 milioane de euro”, a precizat primarul Kereskenyi Gabor, după ce a vizitat şantierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Rezultate finale alegeri parlamentare la Satu Mare

Biroul Electoral de Circumscripție (BEC) Satu Mare a făcut astăzi publice rezultatele finale la alegerile parlamentare de duminică în județul...

Închide