Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Doi minori, prinși la furat de lemne. Polițiștii fac cercetări

hoti-minoriPrevenirea şi combaterea delictelor silvice constituie priorităţi permanente pentru poliţiştii sătmăreni, astfel că structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti şi cei din mediul rural  intensifică  activităţile de prevenire şi combatere a faptelor ilicite în acest domeniu. Astfel, doi minori au fost prinși în timp ce furau lemne dintr-o pădure.

În acest context, polițiștii Secției Rurale Valea Vinului, au identificat ieri, 20.12.a.c. în localitatea Lipău, un bărbat de 30 de ani din comuna Homoroade, care transporta cu o căruță  lemn de foc pentru care nu deținea documente corespunzătoare conform  cantității transportate. Cel în cauză a fost sancționat în baza Legii 171/2010 iar cantitatea de 1,5 mc material lemons a fost ridicată în vederea confiscării.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii Secției Rurale Beltiug au identificat doi minori, de 13 respectiv 15 ani, din comuna Socond, care au tăiat ilegal din padurea Canton Silvic 7 Babța, 5 arbori. După stabilirea calculului valoric al materialului lemons, se va face încadrarea juridică a faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.