Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Eşti mulţumit de serviciile UPU Satu Mare? Completează chestionarul

upuSpitalul Județean Satu Mare a lansat recent, on-line, un chestionar de satisfacție UPU în cadrul căruia sătmărenii pot face sugestii, reclamații și își pot împărtăși din experiența lor la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

”Stimati cetățeni, acest chestionar are rolul de a oferi informații, la timp și concrete, despre modul în care sunt percepute de către dumneavoastră serviciile Unității de Primiri Urgențe (UPU). Vă rugăm, dacă aveți sugestii de îmbunătățire a acestui chestionar să ne scrieți un e-mail la adresa [email protected] sau în câmpul de comentarii de mai jos”, se arată pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Mai mult decât atât, conducerea spitalului a lansat și dezbatere publică în mediul virtual în vederea îmbunătățirii chestionarului.

”Dacă cetățenii doresc să modificam ceva la acest chestionar (bazându-se pe experiențe personale) îi invităm să ne comunice ce anume. Când vom începe aplicarea chestionarelor, va exista o urnă/cutie cu cheie, în care vor fi depuse”, se arată pe contul de Facebook al Spitalului Județean.

Chestionarul poate fi vizualizat și completat AICI.

chestionar

12 comentarii

  1. victor Răspunde

    Spitalul Judetean ar trebui sa dea in judecata site-ul portalsm pentru articolul publicat, referitor la tomograful de la Spitalul Judetean, in care se preciza ca anumiti medici au afirmat ca acesta da erori, in cazul in care nu pot dovedi acest lucru! Nu se mai poate sa se scrie tot felul de prostii in mediul online si nimeni sa nu raspunda!Spitalul este obligat moral si legal sa actioneze in justitie pentru calomnie si propagare de informatii false acest site si nu doar prin dezmintiri !Altfel nu o sa rezolvam nimic si fiecare scrie ce vrea daca este platit de unii sau de altii ca sa-si faca jocurile!

    • MariaNatalia Răspunde

      Domnule Victor,…daca saitul sau noi care suntem patiti nu luam atitudine unde si cum putem atunci cine sa o ia???? Spitalul poate sa ne salveze sau sa ne omoare ca e totuna?!?! …Defapt unul in plus sau in minus ce mai conteaza si asa suntem prea multi pe acest pamant si mai trebuie rariti, nu??? Pe El, pe Spital sa nu il traga nimeni la raspundere, are cumva imunitate,….o fi parlamentar, etc …..???

      • Pop Răspunde

        Eu sunt foarte multumit de cum am fost tratat de catre medici si personalul de la UPU. Nu o data am apelat la cei de la Urgente , am asteptat dar e de inteles … si le sunt foarte recunoscator celor care s-au ocupat de mine.

  2. cristi Răspunde

    Categoric NU !!!!

  3. Emil Răspunde

    DE LOC !!!!!!!!!
    Omizerie ce este acolo…….

  4. ioan Răspunde

    Nu am Facebook așa că îmi exprim aici părerea de pacient care PLĂTEȘTE de peste 34 de ani la sistemul de sănătate. Când ajung la medic sau la spital, fie că sunt eu bolnav fie că sunt bolnavi alți membri ai familiei mele, aș dori în primul rând să merg cu încredere!Acum merg la medic, la spital, chiar și la UPU, cu FRICA IMENSĂ că în loc să mă vindece fie o să mă aleg cu infecții, sau o să mi se pună un diagnostic și tratament greșit, fie chiar o să mă omoare!!! Din nefericire ajung des la doctori sau spital, NU PENTRU CĂ AȘA ÎMI DORESC, sau pentru că nu am ce face altceva, și observ mereu aceeași indiferență, indolență, superficialitate față de bolnav. Chiar și în sistemul privat, UNDE IAR PLĂTESC, comportamentul medicilor și asistentelor este la fel!La UPU, după ce aștepți pe hol până ești gata de leșin – înțeleg că nu sunt medici – dar după ce te preia un medic te pune pe un pat și acolo te uită!Mai mult se ocupă asistentele decât medicii! Dacă ai ghinionul să nimerești vreo asistentă care îți pune perfuzia greșit !!!! ai încurcat-o tare de tot!!! TOȚI SUNT MEREU NERVOȘI – tonul lor este mereu răstit, este clar că bolnavii îi deranjează tare mult!!!!Înțeleg că au salarii mici, deși deseori în buzunare li se pune câte o ”jertfă” pentru a le obține bunăvoința, o bunăvoință și un profesionalism pe care ei sunt obligați să ni le arate, pentru că asta le este profesia, de medic, de a vindeca, NU DE A ÎMBOLNĂVI SAU OMORÎ !!!!Nu știu cu ce sunt de vină eu, ca bolnav, că în sistemul sanita salariile sunt mici! Și eu am salariu mic, nu primesc de la nimeni nimic în plus, și cu toate astea nu-mi bat joc de oameni! Mi-aș dori tare mult ca și cei ce muncesc în sistemul sanitar SĂ NU-ȘI BATĂ JOC DE BOLNAVI !!! Oare cer prea mult????!!!!

  5. OPINIE Răspunde

    Pot rasounde cei ce au beneficiat .Asa -i corect.

  6. pop Răspunde

    Nu sunt mulțumită. Stai și aștepți chiar și 8 ora sa fi băgat în seama.si atunci se uita la bolnav doar dacă ridici tonul.

  7. Ovi Răspunde

    Ce intrebare multumit? E bataie de joc Doamne fereste sa ajungi cumva pe mana lor niste incopemtenti numai sa le dai bani in rest nimic. Si sa le mai mareasca salariile? Nici pe asta nu le merita sunt prea mari,la ce profi sunt.De aici ar trebui sa inceapa curatenia in tara asta.

  8. ardelean ioan Răspunde

    Da, sunt multumit, unii oameni chiar lucreaza acolo. Dar de ce nu intrebati de conducere…in frunte cu Papici…ca acolo e problema.

  9. Mare Diana Răspunde

    NU sunt multumita deloc!!!! Orele de asteptare incep de la 4 ore in sus, iar dupa ce “te cheama” mai astepti pana ce medicul coboara, bineinteles timp masurat in ORE, iar pentru bolnav si apartinator O VESNICIE. Apoi, apare o asistenta si te trimite altundeva, la alt medic, deci, scapa de tine cei de la UPU Satu Mare.La medici, primesti programare peste 2 luni sau 3,4…deci efectiv NU AI UNDE MERGE!!!! 112 de ce mai existi asa?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.