Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Freddie Krueger a fost la Satu Mare. Îngrozitor cum pot circula unii (FOTO)

freddieO Dacie papuc, plină de sânge, a fost imortalizată astăzi în municipiul Satu Mare. Medicul stomatolog sătmărean Călin Culcean a făcut poze mașinii cu număr de Maramureș și le-a postat pe contul său de Facebook însoțite de următorul mesaj:

”Între timp, din Satu Mare, Freddie Krueger vă dorește tuturor sărbători liniștite…”

Este îngrozitor să te gândești cum poate circula cineva prin oraș cu mașina plină de sânge, așa cum se poate vedea în imaginile alăturate. Parcă ar fi mașina lui Freddie Krueger, celebrul personaj care interpeta un personaj dintr-o serie de filme horror celebre în anii 80. Cu siguranță, dacă poliția ar fi văzut această mașină șoferul s-ar fi ales și cu o amendă zdravănă.

Freddy Krueger este un personaj fictiv și antagonistul principal ditr-o serie de filme horror.   El apare prima oară ca un urmăritor desfigurat din vise care folosește o mănușă înarmată cu tăișuri ascuțite pentru a-și ucide victimele în visele lor, provocând de asemenea moartea acestora și în lumea reală. Cu toate acestea, ori de câte ori Freddy Krueger ajunge în lumea reală, el are vulnerabilitatea normală a oamenilor. Krueger a fost creat de Wes Craven și a fost portretizat în mod constant de către Robert Englund de la prima sa apariție.

7 comentarii

  1. Karlos de la Kurtuiuș Răspunde

    Dințălăul ăsta cand mai are timp să repare măsele?

  2. Bilko Răspunde

    Ma, da’ ametitul asta alta treaba nu are? Deja ne e plina pla, de justitiarul asta al satmarului. Nu prea are success la pacienti daca are timp sa umble dupa toate kkt-urile! Mai lasa-ne, tati!

    • Roland Răspunde

      Mai tati, asta cum ii zici tu a demonstrat in viata, tu? Incepi postarea cu astia treaba nu are? Tu unde-ti cresti copiii? Ai?

      • Bilko Răspunde

        Am scris’alta’ treaba nu are, analfabetul si moralistul pli!! Ia-ti ochelari impiedicatule iar ce am desmonstrat sau nu eu, nu e treaba ta si nu vad legatura cu cresterea copiilor! Da’ ma rog, daca asa urla inteligenta in tine, atata poti, atata faci!

  3. Unu' Răspunde

    A avea spirit civic și a reclama greșelile și prostia omenească, deja este ceva deranjant, la limita penalului, după părerea unora!
    Doctore, să ne trăiești! Indiferent de culoarea politică, ține-o tot așa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.