Ultima actualizare: azi, 12:20
Locale

Imagini spectaculoase cu intervenția pompierilor la înălțime (FOTO)

incendiu7Imagini spectaculoase cu intervenția pompierilor, la mare înălțime, la un incendiu produs la un depozit de cereale. În cursul zilei de azi, în jurul orei 14:16, I.S.U.,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la sediul unei societăţi comerciale din localitatea Satu Mare. În cel mai scurt timp, la locul producerii evenimentului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, fiind necesară mobilizarea mai multor echipaje de pompieri salvatori. La faţa locului s-a deplasat Inspectorul Şef al ISU Satu Mare, domnul Col.Dima Nicolae, care a preluat comanda intervenţiei.

Incendiul s-a manifestat generalizat, la interiorul unei uscătorii de cereale din incinta societăţii, pentru stingerea acestuia și protejarea vecinătăților fiind concentrate în mod progresiv trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială pentru lucru la înălţime din cadrul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

Prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit protejarea silozurilor învecinate, cauza probabilă determinantă de producere a incendiului, fiind scurtcircuit electric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mihai Găman, candidat UDMR: Avem nevoie de specialiști experimentați!

”Liderii responsabili ale autorităților locale trebuie să aibă o strategie realistă pe care implementează în folosul comunității” – a declarat...

Închide