Ultima actualizare: ieri, 20:35
Locale

Incendiu violent lângă Satu Mare. Acoperișul unei case, distrus

incendiuUn puternic incendiu a izbucnit ieri seară la o casă de locuit din localitatea Dorolț. La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit pentru lichidarea incendiului cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la mansarda  locuinţei, existând pericolul extinderii acestora la întregul imobil şi casele invecinate. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia. La fata locului s-a deplasat (Î) Şef centru operaţional, Lt. col. Ulici Aurel care a preluat comanda intervenţiei.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat: mansarda casei de locuit pe o suprafaţă de cca 60 mp, parţial tavanul din lemn, zugrăveala de pe pereţii interiori, instalaţia electrică a casei.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauză probabilă a producerii incendiului, efectul termic (coş de fum termic neprotejat faţă de materiale combustibile).

Un comentariu

  1. Maica Tereza Răspunde

    sper sa urmeze casa lui Govorila, hotel PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.