Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Merglavot. Primești un ceai sau o cafea gratis dacă votezi. Ce localuri sunt implicate

merg-la-votLa inițiativa sătmărenilor Bogdan Burciu și Cristi Cherecheș, patronii și administratorii a mai multor localuri sătmărene oferă un ceai sau o cafea gratis celor care mâine vor vota. Acțiunea, care poartă numele generic ”merglavot”, are ca scop determinarea sătmărenilor să meargă la urne și să voteze.

În cadrul acestei acțiuni sunt implicate localurile City Bistro, Arezzo Italian Bistro, Poesis Club, Zeppelin Club, Music Cat, Stop3 Bistro, Cinque Bistro, Grandstand by gravel și The Line.

Pentru a primi ceaiul sau cafeaua promisă gratis, sătmărenii pot merge la oricare din aceste localuri și să prezinte cartea de identitate prin care să dovedească că au votat. Mult succes.

8 comentarii

  1. Stoian Răspunde

    Pentru ceva similar Liviu Dragnea a fost condamnat cu suspendare. Da USR are voie ca e partidul “lui”…

    • altu` Răspunde

      ca sa stii si tu pentru ce a fost condamnat Liviu Dragnea:
      “Infracţiunile reţinute în sarcina persoanelor implicate în desfăşurarea procesului de votare – preşedinţi şi membri ai secţiilor de votare – au constat în principal în aceea că ei şi-au încălcat atribuţiile de serviciu referitoare la asigurarea unui proces corect de vot, înlesnind falsificarea listelor electorale (atât liste permanente cât şi liste suplimentare), prin adăugarea de persoane care nu au făcut cerere de vot cu urna mobilă, care nu s-au prezentat la vot sau care nu se aflau în România la data referendumului, prin contrafacerea materială a semnăturilor acestora şi introducerea în urne a unui număr de voturi corespunzător semnăturilor falsificate. În acest fel, numărul total de voturi exprimate a fost crescut artificial, prin includerea voturilor obţinute prin falsificarea semnăturilor”

      • altu` Răspunde

        Ti-am dat un copy-paste, dintr-un act oficial al statului, asa cum ii place lui Ponta.

      • Unu' Răspunde

        Ca să vezi ce proști și îndoctrinați sunt tinerii comuniști ai pesedeului …
        Totuși un lucru e sigur, pesedeul e singurul partid condus de un CONDAMNAT PENAL!

  2. Dorin Răspunde

    @altu – ai dat copy paste la un text care n-are nici o legatura cu articolul. Da daca numai atata poti…
    In orice caz, ce vreti voi sa faceti se cheama mita electorala si se pedepseste. Cum ar fi daca fiecare partid ar face acelasi lucru? Unii ar da o ciorba, altii o palinca si o friptura, etc.
    Mai baieti, voi sunteti mai tupeisti si mai prosti decat fostii politicieni! Da va calmati, incepand de maine, asta e sigur

  3. matroz Răspunde

    @all>macar bine ca stim.Sa ocolim bombele astea contaminate de prostie!

    • Vocea Romaniei Răspunde

      măi moloz, ți-am suportat destul aberațiile condescendente de-a lungul anilor dar acum chiar că ai pus capac. te crezi atât de deștept încât îți permiți să dai lecții sau să etichetezi persoane despre care nu știi absolut nimic. pentru că te-am observat de multă vreme pot să spun că ești o persoană goală, probabil un bugetar plictisit și speriat din 4 în 4 ani că-și va pierde sursa de venit. Bombele alea contaminate sunt afaceri legitime care produc și plătesc taxe pentru ca să trăiască o grămadă de căpușe ca tine, dar mai puțin guralive. Măcar astăzi când probabil ți-ai permite și tu să intri ar trebui să o faci. Poate te molipsești de puțină inteligență și de puțin bun-simț. Și să vezi cum se muncește cinstit. Dacă aceste localuri au hotărât să dea gratuități pentru a se merge la vot, nu pentru a se vota cu cineva anume, e treaba lor. Dacă te temi ca nu cumva clientela lor să iasă la vot înseamnă că ești un pesedist sau alde-ist nesimțit care simte că-i fuge pământul de sub picioare. Mi-aș dori (și probabil voi reuși) să-ți aflu identitatea pentru a-ți spune chestiile astea direct în față. Astea fiind spuse îți aștept dejecțiile abjecte. Poate reușesc să irite cititorii suficient de tare cât să iasă la vot.

  4. du-te de parte Răspunde

    dute sau du-te? te doare mintea. astia vor sa ne reprezinte??? se pare ca au ocolit scoala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.