Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Mirii pot aspira la o nuntă perfectă. Târgul de nuntă de la Veneția (FOTO)

targ-nuntaMirii pot aspira acum la o nuntă perfectă, Târgul de Nuntă 2016 de la restaurantul Veneția din Satu Mare oferindu-le tot ce este necesar pentru cel mai important eveniment din viața lor. De la machiaj, la formație, de la rochii de mireasă, costum de mire, la fotografii, de la sală de nuntă la toate accesoriile, inclusiv machiajul, totul poate fi găsit la acest târg. Și, dacă semnează și un contract, pot beneficia și de o reducere de 10% pentru serviciile oferite.

Patronul restaurantului care găzduiește aceste eveniment, Vasile Lup, a declarat pentru PortalSM că Târgul de Nuntă a fost organizat în această perioadă pentru că acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, mulți dintre tinerii sătmăreni plecați la muncă în străinătate se întorc acasă și își fac planuri de muncă.

”Acest târg a fost făcut în ideea că foarte mulți dintre viitori tineri miri vin acuma de sărbători acasă. Avem peste 40 de expozanți, din toate categoriile. M-am gândit să fie cât mai diversificat, adică limuzină, firme pentru decor, clătite, înghețată, machiaj, rochii de mireasă, costume pentru miri, sticluțele de pălincă, cocktail bar, lansare de porumbei, sisteme de lumini, fotografi, torturi de mireasă, avem chiar și o formație. Avem cam tot ceea ce este necesar pentru o nuntă reușită. Mirii își pot organiza de aici o nuntă de vis”, a arătat Vasile Lup.

Printre cei peste 40 de expozanți pot fi amintiți Ioana Călin, Spencer, Sara Flowers, Belliny, Salon Anastasia și mulți alții. De asemenea, sunt  prezenți și cei de la Loga Dance.

Târgul de nunți va fi deschis astăzi, 17 decembrie, de la ora 12, și va putea fi viztat până la ora 20.00, dar și duminică, 18 decembrie, între orele 10.00 și 19.00.

Viitoarele cupluri, în special, dar și totți sătmărenii, în general, sunt așteptați în număr cât mai mare la acest târg pentru a vedea care sunt tendințele în ceea ce privește organizarea nunților și, de ce nu, să semneze și contracte pentru diferite servicii la cel mai important eveniment al vieții lor.

Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.