Ultima actualizare: azi, 22:01
Locale

Noua propunere PSD-ALDE pentru funcţia de premier. Cine e acesta

premierulFostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Grindeanu este noua nominalizare de premier PSD-ALDE, a anunţat miercuri liderul PSD, Liviu Dragnea. El a precizat că partidul a avut mai multe variante – să declanşeze suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, să menţină propunerea iniţială, Sevil Shhaideh, sau o meargă cu un nou nume.

Dragnea a arătat că social-democraţii i-au propus să îşi asume el însuşi funcţia, dar a refuzat pentru că nu a vrut să forţeze o lege, deşi aceasta este neconstituţională şi nedreaptă. El a subliniat că nu crede că noul Guvern se va instala în acest an. “A trebuit să decidem dacă facem altă propunere, a doua propunere din partea colegilor mei să fiu eu, dar eu am spus că nu pot să obţin o funcţie după o lege si atunci a trebuit sa gasim o solutie, un coleg care să fie loial programului de guvernare si care sa aibă capacitatea sa inteleaga ca programul este dedicat romanilor, să merga la Palatul Victoria nu sa-si faca acolo un pol de putere”, a declarat Dragnea.

3 comentarii

  1. cojak primar Răspunde

    Si, nu a fost nominalizat Mircea Govor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Consiliul Judeţean a dobândit un spaţiu central. Îi caută destinaţie!

Consiliul Judeţean Satu Mare a intrat recent în proprietatea fostei cantine a partidului, din vecinătatea Muzeului Judeţean. Preşedintele Pataki Csaba...

Închide