Ultima actualizare: azi, 17:25

Publicitate

Petrecere în familia PrimaGYM

primagym-57PrimaGYM a organizat o petrecere în familie, dedicată clienților, cărora li s-au oferit demonstrații sportive, bună dispoziție, vin fiert și mulți covrigi. Petrecerea în familia PrimaGYM a adus numeroși clienți care au sărbătorit prin sport anii petrecuți împreună alături de antrenori. Chiar dacă uneori tuturor li s-au părut istovitoare orele de sport, fiecare a conștientizat că totul are un scop important: SĂNĂTATEA.

Așadar, cum poți altfel sărbători trecerea anilor decât împreună cu cei care te-au încurajat să fii mai puternic, mai bun și mai sănătos? Petrecerea de la finalul zilei a fost una în care s-a socializat, s-a ciocnit un pahar de vin fiert, zâmbetele și buna dispoziție fiind cele care au primat în această zi de 15 decembrie 2016. Sportul a legat prietenii în decursul anilor și privind înapoi cu nostalgie fiecare și-a făcut câte o promisiune sieși, de a continua un stil de viață sănătos.

Ziua de astăzi vrea să fie o zi de mulțumire pentru clienții noștri fideli de ani de zile. Am și făcut un clasament și fiecare va avea o surpriză la sfârșitul orelor de sport. Am vrut să fie ca o petrecere de familie, pentru că avem clienți care au investit mult în sănătatea lor la PrimaGYM și îi simțim că se simt bine alături de noi”, a spus Simona Niste.

PrimaGYM Satu Mare va aduce și în anul următor noi concepte din bodyART, tocmai datorită pregătirii intense a mastertrainerilor sătmăreni Ilyes Ilona și Simona Niste. Cei care calcă pragul centrului de sănătate PrimaGYM au ocazia de a-și remodela trupul, și de ce nu, uneori chiar a se reinventa, totul fiind posibil cu PrimaGYM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.