Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Stăpâna câinilor înfometaţi, identificată: Ameninţări cu bătaia şi intervenţia Poliţiei (FOTO)

caine1Voluntarii asociaţiei pentru protecţia animalelor Freelife au reuşit să o identifice pe proprietara câinilor înfometaţi şi chinuiţi de pe str. Botizului. Întâlnirea a fost una cât se poate de tensionată, stăpâna câinilor ameninţându-i pe cei de la Freelife.

Reprezentanta Carmen Frăţilă a povestit cum s-a întâmplat totul:

“A aparut stapana!Isterica si nervoasa pana la cer! Am fost amenintata ca voi fi data in judecata pentru incalcarea proprietatii private,ca voi fi invinetita,ca voi primi niste palme si niste pumni daca nu spun cum am aflat de caini.Chestia cu pumnii a fost proliferata de copilul de 12 ani prezent si el.Sustine ca ea are grija de cainii ei si ca eu mint cand spun ca i-am hranit.A vehiculat nume importante crezand ca ma impresioneaza.Mi-a luat telefonul si nu a vrut sa mi-l inapoieze decat dupa sosirea echipajului de politie.Vreau sa o felicit pentru talentul de actrita: a pozat in victima perfecta! Cu plansete si durere in glas! Cetateana Mihaela, te anunt ca ai incalcat LEGEA DE PROTECTIE A ANIMALELOR, capitolul 1, art. 5, capitolul 2, art.12,aliniat 1.Si voi face tot ceea ce trebuie ca sa intelegi ca ma poti ameninta cat vrei:pentru mine un caine e o fiinta, nu un lucru!”, a povestit Carmen Frăţilă.

Câinii au fost găsiţi ieri dimineaţa flămânzi și însetați. Femela de rottweiler este gestantă și plină de răni pe corp. Femela golden retriever era ținută într-un lanț de 1 m.Vasele de apă și mâncare sunt uscate și cu urme de rugină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.