Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Un ucrainean a vrut să intre în țară cu un buletin fals

vamapetea6Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat un cetățean ucrainean care intenționa să intre în România, folosind o carte de identitate falsificată.

În data de 26 decembrie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de ieșire din România, călătorind, ca pasager, în autoturismul marca Mazda, înmatriculat în Slovacia, un bărbat care a prezentat pentru control o carte de identitate emisă de autoritățile din Slovacia, pe numele de Peter N. de 32 de ani.

Din studiul documentului prezentat la control, polițiștii de frontieră au constatat că acesta nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unui document autentic.

S-a procedat la conducerea bărbatului la sediul sectorului, unde în urma prezentării pașaportului a fost identificat ca fiind Valerii K. de 39 de ani, cetățean ucrainean.

Drept urmare, în cauză s-a întocmit lucrare penală față de cetățeanul ucrainean pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, complicitate la fals material în întocmiri materiale și fals privind identitatea.

Având în vederea cele constatate, polițiștii de frontieră au instituit măsura interzicerii intrării în România a cetățeanului ucrainean pe o perioada de 5 ani.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.