Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Vinovatul de transportul bradului cu ambulanța, sancționat. Ce pedeapsă a primit

ambulanta-cara-braziÎn urma anchetei administrative derulate la Serviciul de Ambulanță Județean  (SAJ) Satu Mare în cazul bradului suspendat cu o autospecială a ambulanței, lucru petrecut ieri, s-a decis diminuarea cu 15%, pe o perioadă de trei luni, a tehnicianului auto care se face vinovat de acest fapt. Decizia a fost laută de către toți membrii comisiei de anchetă cu excepția managerului SAJ, Gabriela Opriș, care a fost de părere că ar trebui încetat raportul de muncă cu vinovatul în cauză, dar având în vedere că este la prima abatere s-a decis, în cele din urmă, doar diminuarea salariului pe cele trei luni. 

Conducerea SAJ mai precizează că autospeciala în cauză, SM 39 AMB, este o ambulanță de transport și nu una de urgență și că solicitările la 112 de ieri au fost onorate cu același număr de echipaje ca în fiecare tură de lucru, iar pacienții nu au avut de suferit în urma acestui fapt. De asemenea, se mai arată că în urma acestui incident nu au fost aduse prejudicii pacienților cărora Ambulanța Satu Mare le acordă asistență medicală de urgență și transport, prejudiciul fiind exclusiv unul de imagine al SAJ. 

Conducerea SAJ își cere scuze pacienților și dă asigurări că astfel de evenimente nu se vor mai întâmpla. 

10 comentarii

  1. Wtf Răspunde

    Tehnicianul auto?
    Adică soferul?

  2. Gabi Răspunde

    hai mai, terminati cu prostiile astea

  3. momo Răspunde

    Sanctionati angajatul, dar cine i-a dat ordin sa transporte bradul? Intotdeauna se sanctioneaza angajatul si seful nu.
    Rusine!

  4. never Răspunde

    in comunicat nu se specifica absolut nimic despre recuperarea prejudiciului ci doar despre vinovat.Cine suporta costul transportului ?Cetatenii acestei tari achita cota cas pentru pensii de mizerie,drepturi de autor ,chirii,etc.Extrem de responsabila doamna Opris se pare ca isi bate joc de toate aceste taxe si de toti contribuabilii nepomenind nimic de recupetarea prejudiciului.

  5. [email protected] Răspunde

    Doamna care a propus desfacerea contractului de munca este sau nu vinovata/pedepsita? Șoferul a dus bradul acasa la el sau in alta parte? Pentru cine a facut el transportul, din ordinul cui?
    FĂ BINE ȘI-AȘTEAPTĂ RĂU!

  6. unu Răspunde

    Un mic exercitiu: fiti atenti cand trece o ambulante pe langa voi cu sirena girofar si daca are numarul SM39AMB. daca trece inseamna ca ne-au mintit si nu este pentru transport

  7. Gyurika Răspunde

    Era vorba ca va fi dat afara ordinarilor! Acum una, aia cu gura mare, se mira ca vai Doamne, el nu e dat afara. Fratilor! Caine pe caine nu musca! Dracu sa va ia de bugetari, sa munciti 5 luni la un patron v-ati pune funia in gat. Eu unul nu am nimic impotriva sa va spanzurati chiar de nu va schimbati locul de munca. Rusine jigodiilor! Aveam si eu una alta de carat dar iar am fost luat de fraier.

  8. Roberto Răspunde

    Igazad van Gyurika…kezdeném az akasztást a Fináncosokkal…ott van még sok tolvaj és naplopo…vagyis mind az!!
    Vérszivok!!

  9. [email protected] Răspunde

    Totusi cine este adevaratul vinovat?????????????????????????????????????????????????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.