Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Accidentul grav de la Trip. Microbuzul firmei de transport avea anvelope de vară

tripPolițiștii rutieri negreșteni au constatat că vinovat de producerea accidentului grav de la Trip este microbuzul firmei de transport care, pe lângă faptul că avea anvelope de vară, circula și cu viteză. 

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că șoferul unui microbuz al unei societăți specializate pentru transport persoane, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la carosabilul acoperit cu zăpadă și a neechipării corespunzătoare a autovehiculului pentru condiții de iarnă, a derapat și a  intrat într-un autoturism care circula din sens opus.

În urma evenimentului  a rezultat rănirea  a trei persoane, din care două ușor și una grav, toate pasagere în microbuz. În total, 6 persoane au primit îngrijiri medicale. Trei au refuzat transportul la spital. Două femei, una de 52, respectiv 55 de ani, au fost transportate la spital cu câte o ambulanță având răni la gură, iar un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital cu o ambulanță SMURD prezentând un traumatism la piramidanazală.

Cercetările  continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

5 comentarii

  1. unuuuuu Răspunde

    Ce tare……microbuzul e vinovat??? O fi uitat saracu sa se “incalte” cu cauciucurile de iarna si probabil se grabea ca lo fi asteptat iubita…”microbuza”. Suntei din ce in ce mai penibili domnilor “portal-isti” Apropo daca cumva se ajunge, doamne fereste la vreo condamnare penala, unde o sa-l incarcereze pe microbuz, pentru vatamare corporala ???

  2. Dab Răspunde

    Ce firma de transport este aceasta ? Cum poate pune în pericol viața atâtor oameni? Să i se retragă urgent licența de transport!!!

    • militianul Răspunde

      Vlad Trans SRL. mergeti cu ei daca aveti ganduri negre.
      poate sa comenteze acum si cei care calatoresc cu aceasta firma care nu respecta nici o regula.

      • militianul Răspunde

        o firma de familie
        el un tractorist capusa a PSD Vlad Vasile.
        ea o asistenta de la upu(aia urata, mica si grasa de la pediatrie care urla la toata lumea) pe facebooc delia maria vlad. o stie toata lumea ca atunci cand lucreaza mai bine fugi decat sa dai cu ochii de ea.

        • Saitos Istvan Răspunde

          Toți sunteti zmei in mediu virtual, si când ieșiți in societate sunteti vai de capul vostru.Oricum ii nevoie si de persoane de genul, ca străzile nu se curăță singure.Si pana sa mai comentați, mai puneți mâna pe o carte de gramatica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.