Ultima actualizare: azi, 21:29
Locale

Adjunct nou la Jandarmeria Satu Mare

jandaJandarmeria Satu Mare are un adjunct nou.  Maior Vlonga Gheorghe, fost şef serviciu în cadrul unităţii, a fost numit în funcţia de adjunct al Inspectorului – Şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursului organizat de către Jandarmeria Română, maior Vlonga Gheorghe, a fost numit în funcţia de adjunct al Inspectorului – Şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Maior Vlonga Gheorghe este născut la data de 04 martie 1981 în localitatea Borşa, este căsătorit şi are doi copii. Din anul 2003 când a fost încadrat în Ministerul de Interne şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române (ofiţer specialist comunicaţii şi şef serviciu).

Este absolvent al Academiei Forţelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu, promoţia 2003, cu specializarea transmisiuni. În timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri de perfecţionare şi de pregătire.

Principalele atribuţii de serviciu sunt acelea de a organiza, conduce şi coordona activităţile unităţii pe linie logistică, urmărind asigurarea dotării cu mijloace materiale specifice, de transport, comunicaţii, aparatură şi echipamente necesare îndeplinirii misiunilor specifice.

Un comentariu

  1. ildiko Răspunde

    Felicitãri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Măsuri speciale luate la Vama Petea. Despre ce vorba

Pentru o mai bună fluidizare a traficului, în Vama Petea au fost luate măsuri speciale. Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii...

Închide