Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

Apel la 112. Cineva vrea să sară de pe podul Golescu!

apel 112Un apel la 112 ce reclama că o persoană vrea să sară de pe podul Golescu a pus pe jar autoritățile din Satu Mare. Apelul a fost înregistrat astăzi în jurul orei 12. O persoană a sunat și a anunțat că un bărbat de aproximativ 50 de ani este trecută de balustradă, cu intenția să se arunce în Someșul înghețat.
Imediat au fost trimiși pompierii la fața locului, însă nici nu au apucat să ajungă pe pod că persoana respectivă a sunat din nou, spunând că bărbatul a revenit pe trotuar și a plecat mai departe.

Astfel, pompierii nu au mai fost nevoiți să intervină.

Nu se știe dacă este vorba despre bărbatul care a amenințat de mai multe ori că sare de pe pod, sau este vorba despre altă persoană. Cel mai probabil, este vorba de același bărbat.

4 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Am mai spus-o. Nu trebuie complicată treaba. Data viitoare când va trebui salvat, trebuie prins de ****** şi pus la plata cheltuielilor de intervenţie.

    • Cali Gyula Răspunde

      Si cu ce crezi tu ca v-a plati un boschetar “plata cheltuielilor de interventie”???Plus ca de fiecare data este transportat la sp. de psihiatrie,deci e bolnav psihic!Ce mai poti sa-i faci??!!Singura solutie,vreo 5 ani de parnaie si poate-si revine…

      • lili Răspunde

        boschetarul este fost cadru militar si are pensie. este de unde lua numai sa se vrea

        • Mannixu lu' Văsâi Răspunde

          Fost cadru militar…fara pensie!!Se pare ca a fost “pus pe liber” cu multi ani in urma,probabil tot pentru ceva “fapte eroice”!Deci…ia-i parul din palma,daca poti !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.