Ultima actualizare: azi, 15:29

Locale

Arterele principale, deszăpezite. Pe cele secundare e zăpadă (FOTO&VIDEO)

deszapezireArterele principale din municipiul Satu Mare au fost, cât de cât, deszăpezite. Utilajele au intervenit pe poduri, pe străzile adiacente acestora, pe străzile mai importante din cartiere. Se circulă însă în condiții de iarnă, astfel că șoferii trebuie să fie foarte atenți pentru că sunt porțiuni unde autovehiculul poate scăpa de sub control. 

În schimb, pe străzile secundare nu s-a intervenit nici măcar cu material antiderapant. Pe unele dintre acestea, zăpada s-a bătătorit sub roțile mașinilor și s-a format un strat subțire de polei. Pe aceste străzi se circulă extrem de greu și foarte anevoios. 

Meteorologii au anunțat trei zile de ninsori la Satu Mare, astfel că utilajele de deszăpezire vor avea mult de lucru în următoarea perioadă de timp. 

4 comentarii

 1. SATU mare muie Baia mare. Răspunde

  Va rog sa nu va mai legați de Florisal cei doi proprietari sunt în Dubai în concediu va rog frumos sa nu i stresați ca trebuie sa termine din profiturile scoase de la Florisal mall-ul din Cluj de 50 milioane de euro.Va rog ciocu mic.

 2. PUTIN Răspunde

  Am eu grija de ei stai linistit

 3. Phlorin Răspunde

  Pt autorul articolului:
  Poleiul de pe sol se deosebeste de gheata de pe sol, care se formeaza ori din zapada care devine compacta si tare, ori din topirea stratului de zapada ce acopera solul si apoi acesta ingheata din nou.
  Ne-am inteles?

 4. M Răspunde

  cine nu stie sa conduca in zapada de 2 cm, sa isi puna permisul in dulap si sa n-o mai scoata in veci. Zapada este in sudul tarii nu ce avem noi aici.
  Va pune pesedeul sa injurati, dar nu prea va iese intotdeuana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.