Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Așa parchezi când ai Mercedes. Nesimțire totală (FOTO)

mercedesAșa parchezi când ai Mercedes. Posesorii unor bolizi din Satu Mare au impresia că pot parca unde doresc și când doresc, iar Codul Rutier nu are nicio relevanță din acest punct de vedere. 

În luna decembrie a prezentat un sătmărean care și-a parcat un astfel de bolid pe spațiul verde în Timișoara. Aseară, am prezentat un alt bolid cu numere de Satu Mare parcat pe un trotuar în Budapesta. 

Acum a venit rândul unui Mercedes, având numărul de înmatriculare de Satu Mare, ce era parcat, fain frumos, pe trotuar, pe bulevardul Cloșca, lângă un hotel. Imaginile ne-au fost trimise de un cititor PortalSM, fiind însoțite de următoarele cuvinte: ”Așa parchezi când ai Mercedes”. 

Despre șoferul acestui bolid, care a dat dovadă de o nesimțire totală, vă lăsam pe voi, dragi sătmăreni, să comentați. Însă, poate are și Poliția un cuvânt de spus în acest caz. 

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.

 

4 comentarii

  1. el Răspunde

    Fost pdl ist arestat pentru contrabanda cu alcool

  2. Unu' Răspunde

    Nici cei de după colț, de pe strada Pandurilor, nu-s mai prejos! Tot pe trotuar sunt parcați, până-n zid!
    Din păcate așa se parchează în mai multe zone din oraș! Mulți își lasă gunoiul de mașină pe trotuare obligând pietonii fie să le curețe jegul de pe mașini cu haina, fie să meargă pe carosabil!
    Dacă prind una, eu trec peste ea!

  3. justin Răspunde

    “poate are și Poliția un cuvânt de spus în acest caz”

    care politie? “politia” la care culoarea galbena la semafor inseamna “calca ba frate ca mai treci pana se schimba pe rosu” ? politia noastra e o gluma proasta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.