Ultima actualizare: azi, 18:05
Locale

Congresul Medicilor Dentiști, la a opta ediție: Excelenţa în estetica dentară

medici stomatologi (4)Cea de-a opta ediţie a Congresului Medicilor Dentişti de la Satu Mare, organizat de Colegiul Medicilor Dentişti Satu Mare a început astăzi, urmând ca pe parcursul a trei zile să aibă loc o serie de activităţi de profil.

Deschiderea oficială a fost făcută de președintele Colegiului Medicilor Dentisti Satu Mare, Cosmin Rațiu, joi seara la un restaurant, bucurându-se de prezenţa oficialităţilor judeţene: prefectul Radu Bud, preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, primarul Kereskenyi Gabor şi alţii. Aceştia i-au asigurat pe medicii sătmăreni de tot sprijinul lor.

Congresul are loc în perioada 27 – 29 ianuarie şi face parte din activităţile de  educaţia medicală continuă a profesioniştilor din reţeaua de asistenţă medicală stomatologică sătmăreană.

Tema ediţiei din acest an este „Excelenţa în estetica dentară”, urmând să fie susţinute lucrări de către profesionişti de top din cadrul centrelor universitare de la noi din ţară, precum  prof.dr.  Marius Leretter, dr. Sorin Mihali, dr. Marius Bud, dr. Ștefan Jitaru, dr. Smaranda Buduru, dr. Rareş Buduru şi dr. Diana Boangă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Explicații oficiale: De ce se stă 8 ore la Urgențele din Satu Mare

Autoritățile județene încearcă o campanie de informare a cetățenilor cu privire la folosirea centrelor de permanență pentru probleme medicale, evitându-se...

Închide