Ultima actualizare: ieri, 22:15
Locale

Cum și-a cerut sătmăreanul Marius Onuc de la ProFM iubita în căsătorie (FOTO)

onucSătmăreanul Marius Onuc, matinalul de la ProFM, își povestește peripețiile prin care a trecut, când și-a cerut iubita în căsătorie. Deși s-a pregătit mult timp pentru marele moment, când a venit vremea să facă pasul a avut emoții, și în cele din urmă a trebuit să improvizeze. Însă totul a ieșit ca la carte, iar acum Marius și Raluca se pregătesc de nuntă.

Alegerea momentului potrivit pentru oferirea inelului i-a dat multe bătăi de cap vedetei de la ProFM. În cele din urmă, totul s-a întâmplat într-un restaurant din Berlin.

„Am luat un city break la Berlin unde am plecat cu iubita mea. Planul a fost altul, pentru că în vacanţă am luat cu mine şi un inel. Am avut nişte emoţii … Inelul l-am urmărit mult timp pentru a-l prinde la reduceri. După ce am luat inelul, am intrat în panică pentru că nu ştiam cum şi când să-l dau. Mă gândeam că dacă-l ofer de Crăciun, o să fie un clişeu. Nici de Revelion nu am vrut, că mă gândeam că în fiecare an Revelionul o să ne umbrească aniversarea. În aceste căutări mi-am dat seama că sunt praf şi pulbere la organizat de orice”, a povestit Marius Onuc pentru ProFM.

Odată ajuns la restaurantul ales ca locul de desfășurare al marelui eveniment, Marius a dat peste alte probleme. Dar să-l lăsăm chiar pe el să-și povestească peripețiile.

„Ajungem acolo, era la etajul 17, panorama frumoasă, dar jos, la intrare, trebuia să lăsăm gecile. Eu aveam în geacă inelul. Bodyguardul ne-a spus că trebuie să lăsăm gecile jos pentru că în restaurant nu sunt cuiere. I-am spus că am ceva la mine şi nu pot lăsa geaca. S-a uitat lung, crezând că am altceva. I-am spus că am inelul de logodnă şi m-a lăsat cu haina pe mine”, spune Onuc.

Povestea s-a terminat cu happy-end și cu lacrimi de bucurie.

„Şi am început: de câte vreme ne cunoaştem noi? Am povestit un pic, după care i-am spus: pentru că relaţia noastră este atât de frumoasă şi pentru că ne ştim de vreo doi ani… Am scos cutia şi îmi spuneam în gând: „Doamne, sper că n-am uitat inelul în hotel! Pentru că l-am scos să-l curăt, să-l şterg de praf, pentru a fi impecabil”. Îţi dai seama ce mi-a trecut prin cap. Am desfăcut cutia, inelul era înăuntru şi a început să plângă. Am dat inelul şi a zis DA !”, povestește Marius Onuc.

Și pentru că totul a ieșit cum nu se poate mai bine, Marius și Raluca se pregătesc acum de nuntă.

Sursa: www.profm.ro

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Să fie fericiți mereu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clipe grele pentru soții Balog. Ambii au fost transferați la Cluj

Soții George și Ligia Balog, victimele unui grav accident de circulație produs în a doua zi de Crăciun, continuă să...

Închide