Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Două şcoli din Satu Mare, închise din cauza frigului!

scoli-frigSub coordonarea prefectului judeţului Satu Mare, Radu Bud, membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare s-au întrunit marţi, 10 ianuarie 2017, de la ora 16,00 în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ pentru a participa la videoconferinţa organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. Şedinţa cu rol operativ privind gestionarea efectelor fenomenelor meteorologice a fost condusă de către ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan.

În cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, desfăşurată cu câteva minute înainte de videoconferinţă, membrii acestuia au adoptat Hotărârea nr.1 din 10.01.2017 privind suspendarea cursurilor școlare la Școala Gimnazială Călinești Oaș și la Școala Primară Lechința, comuna Călinești Oaș, jud. Satu Mare(în perioada 11-13 ianuarie 2017) din cauza unor defecțiuni tehnice la sistemele de încălzire din clădirile în care funcţionează aceste unităţi de învăţământ, în urma scăderii accentuate a temperaturilor din ultima perioadă. Recuperarea cursurilor se va face în zilele de 21-28 ianuarie 2017 pentru zilele de 12-13 ianuarie 2017, iar ziua de 11 ianuarie 2017 se va recupera pe parcursul săptămânii 16-20 ianuarie 2017.

Sursa: Prefectura Satu Mare

2 comentarii

  1. Parinte Răspunde

    Cum ramane cu liceul teoretic negresti unde directorul a facut un abuz in functie si a decis ca luni si marti sa fie liber. Intrati pe pagina de facebook a scolii pentru informare. Un director nu are voie sa decida de unul singur fara aprobarea primarului, prefectului si a inspectoratului scolar.

  2. Ioan Răspunde

    La scoala din Madaras copiii sufera de frig. Nu s-a luat nici o masura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.