Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Elevă lovită de agentul de pază. Bătăi și scandaluri în școli

bataie scoalaLuna decembrie a fost una nebună în școlile din județul Satu Mare. Au fost înregistrate nu mai puțin de patru scandaluri și bătăi în școlile și liceele din județ, potrivit unui raport prezentat azi, în cadrul ședinței ATOP, de șeful IPJ Satu Mare, Alin Haniș.

Astfel, o elevă a fost lovită în incinta școlii chiar de agentul de pază. Totul s-a petrecut în data de 5 decembrie, la Liceul Tehnologic Ardud, când o elevă a fost agresată de către agentul de pază al SC Folda Security SRL.

Două zile mai târziu, la Școala Gimnazială ”Vasile Lucaciu” din Carei, doi părinți s-au luat la bătaie, în curtea școlii, în fața tuturor elevilor.

De asemenea, în data de 12 decembrie un elev a furat mai multe bunuri care aparținea unui zugrav și care muncea în incinta internatului Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu din Carei, iar în data de 13 decembrie un elev de la Școala Generală nr. 3 a furat din secretariatul școlii un plic cu 110 lei în interior ce aparțineau secretarei școlii. 

Un comentariu

  1. Coroli Brigitta Răspunde

    Ar fi bine să verificați,ceea ce scrieți!Eleva de la Liceul Tehnologic Ardud a recunoscut, că a mințit,dorind să atragă atenția mamei sale asupra ei,simțindu-se neglijată de aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.