Ultima actualizare: azi, 18:31
Locale

Femeie accidentată pe trecerea de pietoni de lângă Casa de Modă

accident casa de moda7Polițiștii  Biroului Rutier Satu Mare au investigat un  accident de circulație  produs ieri  în centrul municipiului Satu Mare. În fapt,  în jurul orei 16:10, o conducătoare auto de 24 de ani din Satu Mare, conducând  autoturismul personal pe strada Horea,  pe fondul virajului la stânga la  intersecţia cu b-dul I.C. Brătianu, a accidentat ușor o femeie de 44 de ani din Satu Mare,  care în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea  stăzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

Cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Virajul la stânga de pe strada Horea a fost interzis după ce, pe aceeași trecere de pietoni, de lângă Casa de Modă, un bătrân a fost ucis în urma unui accident rutier. Recent s-a revenit asupra acestei decizii iar rezultatele nu au întârziat să apară. 

5 comentarii

 1. Emil Răspunde

  Virajul la dreapta de pe strada Horea a fost interzis…?????
  SAU VIURAJUL LA STANGA…..?????????

  AOLO PRTALSM CE FACETI…..????????

 2. vasile Răspunde

  Portalsm.ro!!!…Va urmaresc de o vreme…aveti grave probleme de orientare si gramatica…recomand celui care a scris articolul de mai sus sa-si lege la mana stanga fan,la mana dreapta paie si-apoi …ca-n armata…stangul…stangul…stang-drept-stangul…si tot asa…!!!!

 3. ea Răspunde

  Gabore, in calitate de specialist pe linie de circulatie, ce ai de zis, ca tie ti-a casunat sa ridici restrictia de viraj la stanga?
  Mai trebuie sa moara cineva nevinovat ca sa cautati si sa gasiti o solutie de “siguranta traficului”??

 4. sātmāreanul Răspunde

  Ar tebui instalat semafoare cu buton la intersectia respectivā sau sensgirator !

 5. Vasile Răspunde

  Masura (ridicare interdictiei de a vira la stanga) a fost luata pentru ca soferii sa mai economiseasca timp, sa nu piarda timpul in giratoriu; rezultatele se vad: s-a castigat timp … cu victime, din nou. Giratoriul il faci in maxim 2 minute in trafic normal. Eu unul prefer prin giratoriu decat sa pierd mai mult timp cu virajul la stanga. E drept, n-am masina bengoasa sa ma bag peste ceilalti sa-i fortez sa ma lase sa trec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Procuror sătmărean, șeful secției Penale și Criminalistice de la ÎCCJ

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii l-a avizat pe procurorul Romulus Dan Varga, pentru funcția de șef al...

Închide