Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Foc de armă într-un post de poliţie din Satu Mare

pistol carpatiUn incident care putea avea urmări grave a avut loc recent în judeţul Satu Mare. Un proaspăt agent al Poliţiei Române, care provine din Poliţia Locală, era să se nenorocească sau să rănească pe cineva.

Arma acestuia, i s-a descărcat din greşeală, chiar în locuinţa de serviciu aflată în postul de poliţie. Glonţul s-a oprit în parchet.

Poliţistul a fost chemat la Satu Mare pentru a da explicaţii, încercând să minimalizeze cât se poate de mult incidentul. el a scris rapoarte, iar lucrurile s-au oprit aici. Nimeni nu a făcut nicio informare despre acest incident.

Agentul a fost angajat recent în Poliţia Română, el provenind din sursă externă. El a fost angajat o vreme şi la Poliţia Locală.

3 comentarii

  1. Lupul singuratic Răspunde

    Sfaturi pentru tinerii polițiști.
    O armă niciodată nu se descarcă din greșeală. Armă nu este o jucărie !!! Și glonțului caută carne de om !!! Nu scoți pistolul din toc numai dacă vrei să-l folosești!!! La controlul armamentului prima dată SCOȚI ÎNCĂRCĂTORUL!!! și pe urmă tragi de manșon și percutezi.

  2. Mihai Răspunde

    Draga lupule, probabil militianul era obisnuit cu Glockurile de la politia locala, si s-a gandit ca arma asta e vre-o jucarie. Revenind insa la treburi serioase, astia la ce cabinet psihologic si-au facut testele la mansarda?

  3. nupricep Răspunde

    Nu pricep de ce este invinovatit omul , scrie clar in articol ca arma sa descarcat din greseala deci arma a gresit.Bineee, poate ca greseala este si ca omul a ajuns agent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.