Ultima actualizare: azi, 16:08

 

Locale

Gabriel Leş a ordonat control. Cum a ajuns Steaua Bucureşti la Ministerul Apărării

steaua bucurestiMinistrul Apărării Naţionale, sătmăreanul Gabriel Leş, a dispus efectuarea unui control urgent la nivelul conducerii ministerului pentru a vedea cum s-a stabilit ca marca “Steaua Bucureşti” să fie recâştigată de armată. Decizia vine după mai multe scandaluri în public.

Redăm postarea ministrului.

“Într-o zi în care preocupările întregului Minister al Apărării s-au concentrat pe fundamentarea bugetului pe anul 2017 și pe pregătirea Ministerialei Apărării NATO din luna februarie, am fost nevoiţi cu toţii să acordăm timp preţios unor polemici neconstructive. 
Astăzi, am dispus Corpului de Control şi Inspecţie să demareze urgent şi cu maximă seriozitate verificări cu privire la modul în care a fost gestionată situaţia generată de revenirea în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei a mărcii „Steaua Bucureşti”. Până la concluziile furnizate de către Corpul de Control, legalitatea şi onoarea militară sunt principalele mele aşteptări de la conduita întregului corp de ofiţeri ai CSA Steaua şi ai Ministerului Apărării Naţionale . 
 La finalul misiunii de control, vom face publice rezultatele acesteia”, a scris Gabriel Leş pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.