Ultima actualizare: azi, 14:38

Locale

Gerul face prima victimă în județ. O femeie a murit (FOTO)

femeie-muritGerul a făcut prima victimă în județul Satu Mare. O femeie a murit ieri la Carei după ce aceasta a fost internată la spitalul din municipiu de Crăciun. Când a ajuns la spital, Torzsaji Rozalia, se afla într-o stare foarte gravă, degerată la picioare. 

Pentru că s-a îmbolnăvit nu a avut cum să îşi facă foc în soba din locuinţa din blocul Primăriei Carei aşa că de sărbătoarea Naşterii   Mântuitorului  a îngheţat la propriu. 

Femeia a fost mutată la secţia de chirurgie  unde se punea la un moment dat problema amputării picioarelor îngheţate. Complicaţiile survenite au dus la decesul acestei persoane ajunse între timp la Reanimare.

femeie-murit2

 

Sursa: buletindecarei.ro

2 comentarii

  1. Bula de Carei Răspunde

    Va luați și voi după zăpăciții de la Buletin de Carei. Aia mint de îngheață apele. În Carei nu îi mai citește nimeni.

  2. gabi Răspunde

    mare stresu ca scrie buletinudecarei ce n u vreti sa se stie… mare frica aveti ca se afla de datoriile primarului si ca a folosit banii orasului ca sa faca lucrari la sediul udmrului…peste 2 miliarde .primaria plateste curentul si apa si gunoiul la toate locuintele unde stau coloratii si la centrul de la zarda. oamanii ingheata in locuintele primariei…mai bine sa platiti datoriile primarului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.