Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Iluminat stradal cu LED-uri la Odoreu. Sute de instalații (FOTO)

odoreuConducerea Primăriei Odoreu a decis să reabiliteze și să eficientizeze iluminatul stradal. În acest sens, vor fi montate sute de aparate de iluminat noi cu LED-uri în întreaga comună. 

Puterea instalata actuala este de cca 47.6 KW cu un consum anual de cca 190152 KWh si un cost anual estimat de cca 100.000 lei/an . 

Pentru a reduce consumul de energie electrica si pentru a eficientiza iluminatul public in Odoreu se vor instala 404 aparate de iluminat noi cu LED-uri cu puterea nominal de 35W, 52W si 70W. Lampile vor fi montate pe fiecare stalp , durata de viata a aparatelor este de 50.000 ore iar puterea instalata este de 19.13W, numarul de aparate de iluminat creste fata de situatia actuala.

”Iluminatul public reprezinta unul dintre criteriile de calitate ale civilazitei moderne. El are rolul de a asigura atat orientarea si circulatia in siguranta a pietonilor si vehiculelor pe timp de noapte, cat si crearea unui ambient corespunzator in orele fara lumina naturala”, a arătat primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop.

Un comentariu

  1. Martinesti Răspunde

    La Martinesti cand vor fi aceste Leduri domn Primar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.