Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Împușcat accidental la o partidă de vânătoare. A fost desfigurat

vanatoareUn bărbat a fost rănit grav accidental în timpul unei partide de vânătoareÎn data de 15.01.2017, în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare,  a fost sesizat  prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost împușcat accidental în timpul unei partide de vânătoare care se derula pe raza localității Medieș Râturi.

La fața locului, s-a deplasat o echipă operativă formată din polițiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, care au constatat din primele verificări,  faptul că partida de vânătoare care se derula pe fondul de vânătoare nr.9  Iojib, pe raza localității Medieș Râturi  era autorizată, la aceasta participând 13 vânători, deținători legali de armă de vânătoare.

În urma extinderii verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că în timpul desfășurării partidei de vânătoare, un bărbat  de 51 ani, din localitatea Orașu Nou, participant la vânătoare, manevrând necorespunzător arma de vânătoare, în timp ce se urca într-un autoturism, a declanșat un foc de armă, cauzându-i leziuni la nivelul feței și mâinii drepte,  unui  participant la vânătoare în vârstă de 56 ani, din localitatea Racșa.

Bărbatul rănit,  a fost dus la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a primi îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul  săvârşii infracţiunii de uz de armă letală fără drept, faptă prevăzută de art. 343 alin. 1 C.P şi vătămare corporală, faptă prevăzută de art. 194 C.P .

Un comentariu

  1. Anitas Răspunde

    Si oare la Martinesti este autorizat vanatoarea? Zilnic se aud impuscaturi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.