Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Mesajul de Mica Unire transmis de sătmăreanul Gabriel Leș, ministrul Apărării

BUCURESTI - CONCURS DE INOVARE - PATRIOT FESTMinistrul Apărării, sătmăreanul Gabriel Leș, a transmis tuturor românilor un mesaj cu ocazia zilei Unirii Principatelor Române. 

”Sărbătorim, astăzi, 158 de ani de la Unirea Principatelor Române. Principiile și idealurile generației care a înfăptuit România modernă sunt mai actuale ca oricând.

Și astăzi avem nevoie să ne unim toate energiile și tot potențialul de care dispunem, ca popor și ca individualități, pentru a asigura României statutul demn și vocea puternică pe care le merită.

Este de datoria noastră să continuăm eforturile celor ce ne-au dăruit această binecuvântată țară, să trecem peste dificultăți şi să fim dispuși, ca și ei, la orice sacrificii, în drumul de modernizare a României şi de consolidare a unei ţări libere şi democratice.

Ziua de 24 Ianuarie este, așadar, una de sărbătoare, dar şi de comemorare a celor ce şi-au sacrificat viaţa pe câmpul de luptă, pentru independența, suveranitatea și integritatea României create în 1859 și întregite în 1918.

La mulţi ani, România!”, se arată în emsajul ministrului Apărării. 

4 comentarii

  1. Iuliu T Răspunde

    Sper ca nu va referiti la penalul de Dragnea???
    Rusine mare este acest partid, hoti !!!

  2. Unu' Răspunde

    Ăsta îndeamnă lumea să meargă la proteste anti-psd, sau doar mi se pare mie?
    “Este de datoria noastră să continuăm eforturile celor ce ne-au dăruit această binecuvântată țară, să trecem peste dificultăți şi să fim dispuși, ca și ei, la orice sacrificii, în drumul de modernizare a României şi de consolidare a unei ţări libere şi democratice.”

  3. Ion Răspunde

    Iuliu si Unu – v-ati trezit din somn? Ce v-a tulburat asa?

    • Phlorin Răspunde

      Ipocrizia ne tulbura.
      Tu lingau de antene si rtv-uri sa nu incepi sa ne dai noua lectii.
      Vine si randul lor, a ipocritilor, sa o primeasca.
      Daca ai glumit sa sti ca nu e de gluma, impotentul acesta e ministrul apararii.
      PS: impotent in acest context = sclav, fara caracter, tradator de tara, marioneta, bolnav de disfunctii erectile, frustrat si lista poate continua. Nu il cunosc personal, nu stiu ce realizari/esecuri are, dar simplul fapt ca ..dragnea il face cu mult, dar mult rahat, nu turcesc, ci de Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.