Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

O șanșă pentru frumoasele Sătmarului. Casting pentru modele

model1Frumoaselor din Satu Mare care corespund anumitor criterii li se oferă șansa de a deveni modele și, cu puțin noroc, pot ajunge să prezinte articole de modă atât în țară, cât și în străinătate.

Gaby’s Model Agency Satu Mare organizează un casting pentru a selecta modele. La casting pot participa doar fetele care au cel puțin 1,72 înălțime. Acestea trebuie să trimită două fotografii și dimensiunile la adresa de mail officegma@gmail. Pozele trebuie să fie naturale, fără machiaj. Frumoasele sătmarului care vor să devină modele pot trimite fotografiile până pe data de 28 februarie.

Managerul Gaby’s Model Agency Satu Mare, Gabriella Szelenyi, a declarat pentru PortalSM că sunt căutate fetele cu trăsături frumoase, naturale. 

”Modelele trebuie să aibă, totodată, o piele cât mai deschisă la culoare şi trebuie să evite expunerea la soare. Manichiura îngrijită, dar naturală, sprâncenele îngrijite, dar nu extrem de subţiri, şi părul lung. Înălţimea potrivită nu este însă de ajuns. Greutatea este şi ea extrem de importantă. Ea diferă de statura fiecărei persoane şi trebuie să respecte un anumit raport înălţime/greutate. Nu agenţiile de modelling sunt cele care au aceste exigenţe, ci cei din industria modei”, a mai precizat Gabriella Szelenyi

Cele selectate vor fi invitate la o ședință foto. La acest casting on-line pot participa toate fetele cu vârste cuprinse între 14 și 25 de ani, dacă îndeplinesc condițiile mai sus menționate. 

modela

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.