Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

Parcări supra-etajate la Satu Mare. Unde vor fi amplasate

parcarePrimăria municipiului Satu Mare dorește să construiască două parcări supra-etajate în oraș. Conform celor afirmate de primarul Kereskenyi Gabor, după ședința de astăzi a Consiliului Local, una dintre ele urmează a fi construită pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 5, iar cea de a doua în spatele Complexului Comercial Someșul.

”În cel mai scurt timp posibil vom contracta elaborarea studiului de fezabilitate. Aceste două parcări vor mai acoperi din nevoile municipiului Satu Mare prin crearea a sute de noi locuri de parcare”, a mai adăugat Kereskenyi. 

13 comentarii

  1. Valahu Răspunde

    Ce a sosit unu aprilie?

  2. bibliotecar Răspunde

    Imobilul de pe strada Mihail Kogălniceanu, nr. 5, a fost dat în administrarea Consiliului Județean Satu Mare, printr-o hotărâre de Consiliu Local, în 28.07.2011 în vederea construirii sediului pentru Biblioteca Județeană Satu Mare.

    Consilierii județeni au votat în data de 28 (sau 29???)ianuarie 2013 proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice, în faza Studiu de Fezabilitate, pentru obiectivul de investiții – “Biblioteca Județeană Satu Mare”, ce va fi situată pe str. Mihail Kogălniceanu, nr.5.

    Întocmirea documentației tehnico-economice în faza de Studiu de Fezabilitate pentru Biblioteca Județeană a fost realizată de S.C. KASSTEL STUDIO S.R.L.

    • Putori nesimtite Răspunde

      Bine zici! noua moda in furăciunea banului public,expertizele si studiile de fezabilitate.

  3. Putori nesimtite Răspunde

    Bețivule !Știrea trebuie sa fie in felul următor.”A fost făcut studiul de fezabilitate ,fondurile sunt alocate,construcția începe mâine si se termina…”Mai lăsați dracului petardele astea cu vrem ,o sa facem,ne propunem,nu interesează decât lucrul făcut.La ce avioane visezi tu când stai pe buda sau bei la birt nu vrem sa știm!

  4. Alecu Răspunde

    Nu a fost in stare de nimic 6 luni!

  5. laurentiu Răspunde

    NIMIC nu ai facut keserkeni!!! Nici macar reparatia podului lasata mura in gura!

  6. Manea Răspunde

    Nu ajunge un mandat sa faci ordine dupa olteanul besinos. Dar las’ ca vine PSD-ul si se instaleaza bunastarea in torta tara :)))))))

  7. Mm Răspunde

    De ce ziceți ca nu a făcut nimic?? A redus iluminatul public la epoca de ,,economie,,.Ne da lumină stradala cu porția. Nu contează ca infracțiunile-s în floare,nici că drumurile-s praf și pulbere,nici condițiile meteo de ceață și chiciura.Atat înțelege domnul primar din ,,econoconomie,

  8. Sorin Răspunde

    Putină răbdare fraților!
    Acum au prioritate lucruri mult mai importante pentru comunitate cum ar fi reîmpărțirea ciolanului la nivel județean și municipal.
    După, mai vedem, cu părcări supraterane, poduri care nu se mai termină de reparat și multe altele!

  9. mirela Răspunde

    Asa-i daca ai un primar care nu a facut NIMIC in viata lui si a lucrat pe unde la bagat partidul sau taica-sau!

  10. lara Răspunde

    Bine ca am scapat de oltean, felicitari Gabor pentru initiativa

  11. laurentiu Răspunde

    Cum poti sa zici ca keserkeni n-a facut nimic? 🙂 Doar a fost si directoras pe la APASERV si a facut muuuuuulte si ca viceprimar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.