Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Polițiștii sătmăreni au înființat sindicatul EUROPOL la Satu Mare

europolSediul IPJ Satu Mare, a găzduit vineri, 13 ianuarie, ședința de constituire a Filialei Sindicatului EUROPOL. Deși superstițioșii ar spune ca data de 13 e una cu ghinion, politistii sătmăreni au vrut sa înceapă noul an cu dreptul și sa își constituie, în mod oficial, filiala.

La sedintă a participat și cms sef Alin Hanis,  împuternicit inspector șef,  care a ținut sa fie prezent pentru lua la cunoștinta în mod direct de problemele polițiștilor, dar și de obiectivele pe care și le-a stabilit conducerea Filialei Sindicatului EUROPOL Satu Mare pentru anul 2017. Ne-au fost alături și colegii din cadrul Filialei Sindicatului EUROPOL Maramureș, prin Ionuț Pop – Președinte și Andrei Pop – vicepreședinte.

În urma procesului electiv desfășurat, conducerea Filialei Satu Mare îl are ca președinte pe Felix Văsuț. Vicepreședinți sunt Cristian Sorin Urda, Mihai Moldovan, Daniel Iancău, Cristian Petran, Adrian Sabău. De asemenea, au fost aleși delegații sindicali pentru acoperirea întregului județ.

Un comentariu

  1. Garcea tot Garcea Răspunde

    Asta le mai lipsea si in rest le-au facut pe toate, au prins toti infractorii au rezolvat problema cersetoriei toti criminalii sunt dupa gratii si doar sindicat le mai trebuiau. Ba baieti sunteti de toata jena, trebuia sa va faceti doctori avocati daca nu va ajung salariile, a da acolo va trebuia si ceva minte pe care voi nu o aveti, asa ca in intersectii cu voi la dat amnezi pe frig. Bogdaproste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.